Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Darba līgums ar 3.grupas invalīdu К списку тем
Darba līgums ar 3.grupas invalīdu
Sveiki,
Man jāsagatavo darba līgums ar 3.grupasinvalīdu (viņš ir kurlmēms). Darbs galdniecībā. Varbūt kāds zina, vai pastāv kādas būtiskas atšķirības? Man ieteica no sākuma līgumu slēgt uz laiku. Vai kādam ir bijusi pieredze? + varbūt kādam ir līguma paraugs galdnieka amatam! Help!
Ответы (4)
Darba līgums jau neatšķiries no parasta darba līgums un arī jau nav atsevišķu līgumu galdniekam, sētniekam utt. Priekš tam ir amata apraksti.
Man jau it kā arī šķiet, ka īpaši nekam nevajadzētu atšķirties. Vienkārši man kārtējie "zinātāji" stāstīja, ka esot k-kādas nodokļu atlaides, formējot darbā darbiniekus ar invaliditāti. Tiešām nezinu. Esmu iesācēja šai jomā.
Atlaides ir varbūt tad, ja formējat caur NVA.
Pieņemt variet ar 3 mēnešu pārbaudes laiku.
Darbs galdniecībā. Tur tomēr ir jāņem vērā arī iespējamie darba vides riski un vai šis cilvēks ar invaliditāti var iziet OVP. Ja ārstu komisija ir devusi slēdzienu, ka var šādu darbu veikt, ļoti apsveicami, ka dodat darbu.
Закрыть
Краткое описание нарушения