Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Nav kases К списку тем
Ответы (10)
Var.
Sindija 28.10.2011 10:07
988 сообщений на сайте
988 сообщений на сайте
Ну с простым физиком акт составим, приёма-передачи, в нём и предусмотрим строчечку об оплате, покупатель уплатил, продавец получил, а заодно и справочку с него взять, о продаже личного имущества:-)
Ja fiziskā persona nav reģistrējusi savu saimniecisko darbību arī kā pašnodarbinātais, tad jau var noformēt Pirkuma līgumu, atrunājot CENU, + PN aktu noformēt un viss.
Ja fiziskā persona neveic saimniec.darbību, tad jau nav ne KVĪTIŅAS, ne arī EKA kases aparātā izdrukāts čeks.
Ja fiziskā persona neveic saimniec.darbību, tad jau nav ne KVĪTIŅAS, ne arī EKA kases aparātā izdrukāts čeks.
Sindija 28.10.2011 14:24
988 сообщений на сайте
988 сообщений на сайте
Vai paziņojums par izmaksām fiziskai personai jāiesniedz arī tajā gadījumā, kad automašīnu (nedārgu) nopērk no valdes locekļa, bet maksā ar pārskaitījumu (bezskaidrā naudā)?
Dimma 28.10.2011 17:48
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
Kāpēc gan lai valdes locekļi būtu priviliģētā statusā? Arī valdes loceklis likuma priekšā šai darījumā ir fiziska persona un par fiz.personām izmaksātajām summām sniedzam ziņas neatkarīgi no tā vai apmaksa veikta skaidrā vai bezskaidrā naudā.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть