Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Sl. lapa A
Добрый день.
Работник предоставил 2 БЛ А.
1-ый - закрыт врачом специалистом.
2-ой - сем-й врач оформляет как продолжение 1-го.
Как мне принять_ как 2отд.или 1???
Спасибо.
Ответы (21)
Ja datumi pēc kārtas un kopā 10 kalendāra dienas, protams, abas lapas ir derīgas.
Es saprotu ka derīgas.
Bet man registret katru atsevišķi, vai 2 ka 1 turpinajumu.
Jo apmaksa atskiras.
Laikam jau-2 ka 1 turpinajumu.
1 lapa -23.10-25.10; 26.10-jāstajas darbā.
2 laap - 26.10-01.11, -turpinas
Kā vienu lapu. Jo tā otrā ir izsniegta kā pirmās turpinājums.
Paldies Aivar. Ta arī darīšu.
Mani samulsinaja tas , ka 1 lapa tika slēgta.
1 slimibas diena-23.10. - svetdiena, un programa
1 slimibas diena-23.10. - svetdiena, bet programma pa 0.00 aprekina to dienu, kaut vai darbiniekm tā būtu brīvdiena. vai tas ir pareizi?
Nevarēšu atbildēt - nezinu darbinieka darba grafiku, nezinu Jūsu programmas uzstādījumus. Pirmo slimības dienu neapmaksā, 2. un 3.diena- 75%, tālāk 80%.
Ja normālais 5 dienu darbs - 23. - 0, 24. un 25. - pa 75%, tālāk darbdienas pa 80%.
To es zinu
Darbiniekam normalais darba laiks : prmdiena-piektdiena
Nav starpība kada ir pirmā diena darba vai brīvdiena, jo 1 dienu neapmaksā. Izņēmums ir negadījumi tad no pirmās dienas. Bet apmaksāt arī pirmo dienu nav aizliegts, gribat maksājat kaut 100%. Nedrīkst maksāt mazāk kā noteikts likumā.
ko jautājat?
Я знаю схему оплаты больничьного, только сомневаюсьв том как считает программа, если 1 день выходной то к нему нужно применять 0,00. Так как следующие выходные в расчёт программа уже не берёт, так почему берёт 1 день.:-<
Te jau droši vien svarīgi, kā jūs sl ievadījāt, kā vienu, vai divas.IMXO
Bet vispār no rakstītā neko nevar saprast.
Varu tikai atkārtot - nezinu Jūsu programmas uzstādījumus.
Paldies visiem par atbildem
Прочитайте 36 ст. закона о материнстве.
Slimības naudu aprēķina par darbnespējas dienām, kurās darba ņēmējam būtu bijis jāstrādā,....
Ну тогда получается что программа 0,00(т.е. 1 день)должна считать с понедельника - 24,10 а не с 23.10.
Да пусть, получится больше.
ir liela atšķirība starp - Slimības naudu aprēķina par darbnespējas dienām, un KALENDĀRAJĀM dienām, par kurās tie izsniegta slimības lapa!!!!!
Ну для тех, кто не оплачивает первый день больничного нет никакой разницы, каким днём выписан, тот и не оплачивается, независимо от того, рабочий он или календарный
Закрыть
Краткое описание нарушения