Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

preču izsniegšanas adrese К списку тем

preču izsniegšanas adrese
Galīgi esmu saputrojusies, nesaprotu ko ierakstīt, man ir šāds jautājums: esmu izrakstījusi PPR, pārdodam preces Latvijas klientam Latvijā, bet preces tiek izgatavotas Igaunijā, ar īrētu transportu vedam preces klientam no Igaunijas uz Latviju viņa norādītajā objektā, nesaprotu kādu rakstīt preču izsniegšanas adresi? Lūdzu palīdzat tikt skaidrībā!

Paldies!
Labameitene
Labameitene 07.09.2004 15:05
433 сообщения на сайте

Ответы (6)

klienta adresi, kur nogādājat preci.
Cleo
Cleo 07.09.2004 15:14
19234 сообщения на сайте
Tad sanāk, ka preču izsniegšanas un preču saņemšanas adreses ir vienādas, jo klienta adresi es ierakstīju - preču saņemšanas adrese?
Labameitene
Labameitene 07.09.2004 17:03
433 сообщения на сайте
Pag, nē, jūs rakstat preces izsniegšanas vietu savu juridisko adresi, bet preces saņemšanas vietu vietu, kur klients saņem preci. Brr, šitie termini.
Cleo
Cleo 07.09.2004 17:44
19234 сообщения на сайте
Jūs to preci pērkat no Igaunijas un pārdodat tālāk?
Cleo
Cleo 07.09.2004 17:44
19234 сообщения на сайте
tagad es arii saputrojos :)) Jums to preci ražo kāda Igaunijas firma un jūs maksājat viņai (pērkat - darījums ar ES dalībvalsti) un tālāk pārdodat to preci LR klientam?
Cleo
Cleo 07.09.2004 17:52
19234 сообщения на сайте
Tieši tā - saņemšanas un izsniešanas vieta ir viena un tā pati, partneris saņem, jūs izsniedzat. Var būt pat tā, ka nesakrīt ne ar vienu juridisko adresi, piem.essaņēmu preci muitas noliktavā.
Kice
Kice 07.09.2004 20:57
196 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.