Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Grāmatvedības veikšana
Sveiki,
Grasos reģistrēt mazkapitāla SIA.
Cik noprotu, man būs jaiveic grāmatvedība divkāršā ierakstu sistēmā. Vai es varu veikt grāmatvedību pats, ja es esmu vienīgā persona uzņēmumā? Un ja varu, kā būtu vislabāk to darīt.
Un vai kaut kur ir pieejamas bezmaksas konsultācijas saistībā ar grāmatvedību?
Ответы (32)
Если Вы единственный учредитель,то можете
Интересно, а что у нас в стране можно bezmaksas получить?
А свои услуги и/или товар вы тоже будете bezmaksas оказывать/поставлять?
Es ne īpaši labi saprotu krievu valodu, sapratu, ka varu veikt pats. Gravchik, tavs otrais ieraksts bija man domāts? Tās konsultācijas pagaidām var izpalikt. Galvenais jautājums bija, vai varu veikt pats.
Tagad paliek jautājums - kā to vislabāk darīt. Ir kādas programmas, vai arī tiešsaistes risinājumi? Vai arī var veikt, teiksim, Excel failos?
kur ir pieejamas bezmaksas konsultācijas saistībā ar grāmatvedību? Нужно в VID идти. Вот там и будет бесплатно.Но об остальном не будем
Es tikai uzprasīju vai ir pieejamas, nevis teicu, ka man vajag bezmaksas. Ja nav, tad nav.
Bet joprojām paliek jautājums par to, kā vislabāk veikt gramatvedību pašam.
Gan tiešsaistes, gan bezsaistes, gan Excel, gan papīra lapās grāmatvedības uzskaite var veikst GRĀMATVEDIS, vai vismaz cilvēks, kas ir mācījies par grāmatvedi kādos labos kursos (kas ir ilgāki par 2 nedēļām!).
Tas, ka Jūs, Slide, protat uz kalkulatora skaitļus saskaitīt, nenozīmē, ka protat kārtot grāmatvedības uzskaiti. Neviena programma Jūsu vietā neko neizdarīs! Lai cit tā būtu "kruta" un kādās lapās un saitēs atrastos.
Slide
ziņojumu: 4 22.11.2011 13:17
Bet joprojām paliek jautājums par to, kā vislabāk veikt gramatvedību pašam.
Kā mākat, tā arī veicat!
Varbūt varat ieteikt kādus lētus grāmatvedības pakalpojumus?
Ko nozīmē "Lēts"? Bieži vien lēts = slikta kvalitāte. Tieši tā es arī domāju!
Cena ir atkarīga no daudziem faktoriem: ar ko nodarbosieties, cik daudz dokumentu jāapstrādā, kāda banka, kurš nodarbojas ar pārskaitījumiem, cik darbinieki, kurš un kā rēķina algas, vai ir auto, kurš raksta maršruta lapas, vai ir norēķini skaidrā naudā.......
Jo tālāk jo trakāk:-/ grāmatvebu var jau vispār nekārtot, ja negrib maksāt
Slide,я не помню,чтобы мы с Вами переходили на "ты"
Atziņa(autors nezināms)>>>
Ja nevari to, ko gribi, gribi to, ko vari.
VId konsultanti nekonsultē grāmatvedības kārtošanas jautājumos, viņi konsultē tikai nodokļu aprēķināšanas un administrēšanas jautājumos. Slide, Ja Jums nav zināšanu vismaz grāmatvedības pamatos, lētāk būs noalgot grāmatvedi nekā pēc tam maksāt sodus un tāpat meklēt grāmatvedi, kas sakārto arī iepriekšējā perioda "bardaku" un par to tāpat būs jāmaksā.
Es dzirdēu, ka
draugiem.lvtagad kolektīvi portālā kārtojot visādas grāmatvedības ar tiešsaistes risinājumiem. Un esot lēti.
Jā, Aivar007, tur jautājumi un atbildes ir vēl labāki, kā šeit!:-D
Nu re - ir cilvēkam vismaz kaut kāda izeja. Nevajadzēs maksāt tiem rīkļurāvējiem grāmatvežiem. Visu var pats, ja labi grib.
draugiem.lv domubiedru grupā mīļajiem grāmatvežiem un pašnodarbinātajiem dažreiz ne tikai no jautājumiem, bet arī no dažām atbildēm uz šiem jautājumiem mati stāvus ceļas.... visur
Закрыть
Краткое описание нарушения