Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVN un ES
labrīt,
LV reģistrēts uzņēmums sniedz būvniecības pakalpojumus ES valstīs. Materiālus iepērk gan LV un sūta uz objektu, gan valstī, kurā strādā. Ja pareizi saprotu, tad, ja LV nopērk materiālus, PVN ir tiesības atskaitīt, un uzrādu PVN deklarācijā. Bet ja nopērk materiālus kādā no ES valstīm un materiāli tajā valstī tiek arī izmantoti, kā tad ir ar PVN?
Ответы (4)
kā tad ir ar PVN? Так регистрироваться надо в тех странах ЕС, в которых ведёте строительство, там и будете с ПВН разбираться.
vai tad uzreiz ir jāreģistrējas?
Palasiet PVN likumu
4.1 pants. Pakalpojumu sniegšanas vieta
(8) Ar nekustamo īpašumu saistīto pakalpojumu, tai skaitā nekustamā īpašuma starpnieku un ekspertu pakalpojumu, viesu izmitināšanas pakalpojumu, nekustamā īpašuma nomas pakalpojumu, būvdarbu pakalpojumu, būvdarbu sagatavošanas (tai skaitā arhitektu pakalpojumu), būvdarbu koordinācijas un uzraudzības pakalpojumu sniegšanas vieta ir tā vieta, kur šis nekustamais īpašums atrodas.
Ну про обязательную регистрацию в 26 статье говорится
Закрыть
Краткое описание нарушения