Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Grāmatvedības programma К списку тем
Vera25 29.11.2011 11:56
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Ответы (28)
Ha ha!
Atradusies komandiere!
Savu veci mājās varat dresēt, uz kurieni viņam pārvietoties un uz kurieni noteikti nē.
Bet ne jau mani, piemēram. Vienmēr esmu staigājis un staigāšu tur, kur man pašam labpatīk.
Un visādu tādu veru ieteikumi man, kā jau kaķim, paši saprotat, kurā vietā.
Atradusies komandiere!
Savu veci mājās varat dresēt, uz kurieni viņam pārvietoties un uz kurieni noteikti nē.
Bet ne jau mani, piemēram. Vienmēr esmu staigājis un staigāšu tur, kur man pašam labpatīk.
Un visādu tādu veru ieteikumi man, kā jau kaķim, paši saprotat, kurā vietā.
>>>Vera25
Ja Jūs vgk esiet no 2005.gadaun neprotiet atrast tēmu, kas simtām reižu apspriesta, tad te rodas jautājums, kuram jāiet uz "zvēru/bērnu dārzu".
Nekā personīga.:-/
Ja Jūs vgk esiet no 2005.gadaun neprotiet atrast tēmu, kas simtām reižu apspriesta, tad te rodas jautājums, kuram jāiet uz "zvēru/bērnu dārzu".
Nekā personīga.:-/
Japaina 30.11.2011 10:52
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Ir labs teiciens: Nestrīdies ar muļķi, jo viņš tevi novedīs līdz savam līmenim un uzveiks ar savu pieredzi!
Vera25 30.11.2011 11:43
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Ir labs teiciens: Nestrīdies ar muļķi, jo viņš tevi novedīs līdz savam līmenim un uzveiks ar savu pieredzi!
Nepareizi citēts>>muļķa vietā jābūt idiots.
Nepareizi citēts>>muļķa vietā jābūt idiots.
Japaina 30.11.2011 11:51
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
vera vai kā Jūs tur
Vai savu veci mājās jau padresējāt?
Šeit Jums nekas nesanāks! Neiesaku saldēt nagus!
Vai savu veci mājās jau padresējāt?
Šeit Jums nekas nesanāks! Neiesaku saldēt nagus!
Iepazīšanās rezultātā jāsaka, ka man vislabāk patika grāls programma. Paldies par ieteikumiem.
Vera25 07.12.2011 09:57
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть