Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Atkal PVN deklarācijas 57 rinda К списку тем
Atkal PVN deklarācijas 57 rinda
Labrīt.
Vai pareizi atšifrēšu 57 rindu PVN 1 pielikumā:
Atgrieztā prece, darījums zem 1000 Ls, ir jāatšifrē atsevišķā rindā ar mīnus zīmi ar buru T, vai arī jāatšifrē visas rindas zem cita burta, kaut gan neviens cits tur neatbilst.
Paldies.
Paldies.
Ответы (9)
Jānomīnuso no tās pašas T rindas, kur ir priekšnodoklis zem 1000Ls (ja Jums tāds ir). Divas rindas ar T sifru EDS nepieņem.
Tur jau tā lieta, man no tiem VID darbiniekiem jau pumpas metās, paši reizēm nezin ko grib, tā arī visu laiku darīju, bet še tev- zvana, ka vajagot pārlabot, atšifrējot atsevišķi, bet kā - tie nav zaudētie parādi, Z burts neder, pārējie ne tik.:-@
Atgrieztai precei virs 1000Ls es lieku šifru A. Bet vismaz es noteikumos neatrodu, ka būtu jāatšifrē atgrieztā prece zem 1000Ls.
ar mīnus zīmi ir atsevišķa rinda jāraksta PVN 1 pielikumā, viss strādā EDS
nav nozīmes summai kaut vai 200 Ls + PVN
Labi, lieku burtu A, bet pie attaisnojuma dokumenta- nodokļa rēķins ?
Kas nu Jums tur ir : 1-nodokļa rēķins vai,iespējams, 4-kredītrēķins.
Tur jau tā lieta, man no tiem VID darbiniekiem jau pumpas metās, paši reizēm nezin ko grib
Ja grāmatvedības programmā pareizi piesaistiet kontus, tad pumpas nemetīsies.Ja no rūtiņu lapas, tad var piemesties.:-D
Bet ja no zīmēšanas bloka?
Закрыть
Краткое описание нарушения