Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
pašnodarbinātas personas grāmatvedība К списку тем
pašnodarbinātas personas grāmatvedība
Sveiki
man ir viens neērts jautājums - kas īsti nepieciešams, lai uzsāktu pašnodarbinātas personas (advokāts) grāmatvedības kārtošanu
man ir vajadzīgs saimnieciskās darbības žurnāls, to es zinu.
varbūt ir kāda interneta saite, kur var to visu labāk izstudēt..
Ответы (13)
".. kas īsti nepieciešams, lai uzsāktu pašnodarbinātas personas (advokāts) grāmatvedības kārtošanu" - tāds nieks vien vajadzīgs - grāmatveža izglītība!
Man būtu pretjautājums -
kas īsti nepieciešams, lai uzsāktu pašnodarbinātas personas (grāmatvedis) aizstāvību tiesā?
tiesā esmu bijusi, pat ar tiesnešiem runājusi, kādu rakstu galu priekš tiesas arī zinu kā rakstīt...
..
varbūt ir kāda interneta saite, kur var to visu labāk izstudēt..
Vai Jums sevi kā grāmatvedi jāaizstāv?
Tādu saiti gan nezinu, bet var uzdot jautājumu juristu forumā.
Pārlasiet, kas Jums ir līgumā.:-(
Man nav sevi kā grāmatvedi jāaizstāv, bet jautājums ir par to pašu, ja mēs kā grāmatveži mācāmies gan augstās skolās, gan vēl visur kur. Arī advokāti mācās augstās skolās un vēl visur kur, tad kur ir problēma - es kā grāmatvedis eju un pērku advokāta pakalpojumu, bet advokāts nāk pie manis un pērk grāmatveža pakalpojumu.8-)
Nu, grāmatveža darbs pēdējā laikā vispār netiek novērtēts.Visi visu grib par velti ar karoti mutē un atbildēt tūlīt un tagad.
Man gan servisā nevienu lampiņu neieskrūvē par velti un čeku vai kvīti pat pieklājības dēļ nepiedāvā.
Būs no jaunā gada jāierosina kāda jauna tēma.:-)
Lūk, tur jau tā lielā "sāls".
Grāmatvedis tikai visu laiku kaut ko prasa un traucē uzņēmējam normāli strādāt un tad vēl mēneša beigās izsniedz rēķinu par it kā nedarītiem darbiem.....
Paldies dievam, ka vēl ir VID-s, kurš norāda uzņēmējam (kaut arī ļoti sāpīgi)kā jākārto grāmatvedība, ka tomēr grāmatvedis ir reizēm jāklausa.:-D
Nu var kādu reizi darīt arī tā, kā grib īpašnieks, bet grāmatvedim tad ir jāprot nodrošināties(kaut vai aizsūtīt e-pastu ar attiecīgā likuma skaidrojumu un brīdinājumu par sekām)IMXO
Mūžīgā tēma.
Nenovērtētā profesija - amats.
Varu tikai piebiedroties raudāšanai uz pleca.
Man uzņēmums, kura neto apgrozījums pārsniedz 1 miljonu, kādu dienu pateica - ko tad Tu tur dari - visu vienā dienā par mēnesi vari izdarīt. Man acis bija uz kātiņiem. Bet izmantoju iespēju paklusēt.
Закрыть
Краткое описание нарушения