Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Vidējās izpeļņas aprēķināšana, aprēķinot atvaļ.kompensāciju К списку тем
Klubabiedrs 01.12.2011 12:16
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Ответы (33)
Es nu pavisam un galīgi neesmu no "kodējiem" - ne tiešā, ne pārnestā nozīmē.
"Košanai" nav vēlēšanās, nav naudas, nav laika, kā tikai visa vēl nav... Vārdu sakot, atkrīt.
Košanai - tikai 2 zobi atlikuši, tie paši tikai indes, ar tiem knapi biezpienu pārkost varu. Arī atkrīt.
Par krišanu uz mutes - nav gadījies krist, un ceru, ka nodzīvošu, nepakritis. Lai Dievs dod visiem tā!
Kad strādāju? Atbilde: no 0 - 24. Septiņas dienas nedēļā. Pagaidām varu izturēt. Ja nedēļā būtu astoņas dienas - droši vien neizturētu.
Vietu starp korifejiem esmu mēģinājis meklēt, bet nav jau tik viegli to atrast. Šamējie laikam ir to pietiekami labi paslēpuši, lai vienkāršs strādnieks to tik viegli neatrod.
Apdāvināts pavisam neesmu - man, ja arī uzdāvina, tad tikai "Apsveicu, daudz laimes", bet neko taustāmu. No "Daudz laimes" jau visas kabatas cauras...
Bet nesūdzos - kā ir, tā jādzīvo. Bērnu dēļ kopā jādzīvo.
"Košanai" nav vēlēšanās, nav naudas, nav laika, kā tikai visa vēl nav... Vārdu sakot, atkrīt.
Košanai - tikai 2 zobi atlikuši, tie paši tikai indes, ar tiem knapi biezpienu pārkost varu. Arī atkrīt.
Par krišanu uz mutes - nav gadījies krist, un ceru, ka nodzīvošu, nepakritis. Lai Dievs dod visiem tā!
Kad strādāju? Atbilde: no 0 - 24. Septiņas dienas nedēļā. Pagaidām varu izturēt. Ja nedēļā būtu astoņas dienas - droši vien neizturētu.
Vietu starp korifejiem esmu mēģinājis meklēt, bet nav jau tik viegli to atrast. Šamējie laikam ir to pietiekami labi paslēpuši, lai vienkāršs strādnieks to tik viegli neatrod.
Apdāvināts pavisam neesmu - man, ja arī uzdāvina, tad tikai "Apsveicu, daudz laimes", bet neko taustāmu. No "Daudz laimes" jau visas kabatas cauras...
Bet nesūdzos - kā ir, tā jādzīvo. Bērnu dēļ kopā jādzīvo.
Jau sen biju ievērojusi, ka šīs mājas lapas FORUMĀ nav vērts iegriesties, jo ŠET dalībnieki ar savu gudrību nemētājās, bet tikai izklaidējās izsmejot pārējos. Izrādās, ka es arī tāds esmu, fui!LOL
Klubabiedrs 01.12.2011 13:10
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Tad, Aivar, sanāk, ka Tu strādā šajā forumā!
Klubabiedrs 01.12.2011 13:13
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Ak Dievs! Kur Jūs to rāvāt!
Pārlasīju 3 x 9 reizes šo disksiju - no sākuma līdz beigām.
Neviens Jūs te nav izsmējis.
Ja vien Jūs kāds izsmietu, es pirmais mestos aizstāvēt.
Man tāda daba - vienmēr aizstāvēt mazākos un vājākos.
Beidzot pamanīju, ka esat sieviešu dzimuma. Atvainojos, ka biju iedomājies, ka esat vīrietis.
"Pa kluso" varu pateikt priekšā to mazumiņu, ko man skolā iemācīja - biedrs - vīriešu dzimte, biedre, biedrene - sieviešu dzimte.
Daudz jau nepaspēju iemācīties - kā nekā tikai trīs klases un koridors.
Pārlasīju 3 x 9 reizes šo disksiju - no sākuma līdz beigām.
Neviens Jūs te nav izsmējis.
Ja vien Jūs kāds izsmietu, es pirmais mestos aizstāvēt.
Man tāda daba - vienmēr aizstāvēt mazākos un vājākos.
Beidzot pamanīju, ka esat sieviešu dzimuma. Atvainojos, ka biju iedomājies, ka esat vīrietis.
"Pa kluso" varu pateikt priekšā to mazumiņu, ko man skolā iemācīja - biedrs - vīriešu dzimte, biedre, biedrene - sieviešu dzimte.
Daudz jau nepaspēju iemācīties - kā nekā tikai trīs klases un koridors.
Cienījamā biedrene!
Man Jūs jāapbēdina - Jūsu nojautas Jūs ir pievīlušas. Es nestrādāju šajā forumā.
Es strādāju par racēju. Varu rakt un varu arī nerakt.
Man Jūs jāapbēdina - Jūsu nojautas Jūs ir pievīlušas. Es nestrādāju šajā forumā.
Es strādāju par racēju. Varu rakt un varu arī nerakt.
Ak, izsekojāt gan, tiešām esat ļoti vērīgs! Pati pamanīju, ka esmu saputrojusies savos rakstītajos vārdosLOL Labi likšu Jūs mierā! Man tik ir pēdējais jautājums, kas Jums tas pa darbu 24 stundas dienā, ja Jūs visu laiku esat Forumā?
Novērtēju - esat īsts džentelmenis;-)
Novērtēju - esat īsts džentelmenis;-)
Klubabiedrs 01.12.2011 13:22
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Jau stundu mēs te tērējam savu dārgo laiku! Laikam sākšu rēķināt to kompensācijuLOL
Klubabiedrs 01.12.2011 13:24
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Paklau, Biedriņ!
Kura gada Darba likumu jūs citējiet?
Kopš Likuma dzimšanas tas ir grozīts jau 10 reizes (precīzi!)
Un vidējā izpeļņa VISOS gadījumos saskaņā ar 75. (5.) ir aprēķināma vienādi!
Kura gada Darba likumu jūs citējiet?
Kopš Likuma dzimšanas tas ir grozīts jau 10 reizes (precīzi!)
Un vidējā izpeļņa VISOS gadījumos saskaņā ar 75. (5.) ir aprēķināma vienādi!
Par manu atrašanos 24 stundas šajā forumā - tas ir pārspīlēts!
Es šeit ielūkojos tikai dažkārt, pat ne katru dienu. Nevar būt nekāda runa par 24 stundām!
Man ir jārok, vai ne-jārok.
Veiksmi Jums, aprēķinus sākot un pabeidzot.
Es šeit ielūkojos tikai dažkārt, pat ne katru dienu. Nevar būt nekāda runa par 24 stundām!
Man ir jārok, vai ne-jārok.
Veiksmi Jums, aprēķinus sākot un pabeidzot.
Dienas vidējo izpeļņu, izņemot samaksu par ikgadējā apmaksātā atvaļinājuma laiku, aprēķina
NEKĀDU IZŅĒMUMU
NEKĀDU IZŅĒMUMU
Mu-maija
2002.gada16.maijsLOL
2002.gada16.maijsLOL
Klubabiedrs 01.12.2011 13:30
12 сообщений на сайте
12 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть