Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
MUN maksātāja reģuistrēšana EDS К списку тем
MUN maksātāja reģuistrēšana EDS
Labdien!
Vai varat padalīties ar info par reģistrēšanos caur EDS par MUN maksātāju? Šodien krustu šķērsu zvanījos ar VIDu, kā to pareizi izdarīt un kā pareizi iesniegumu un apliecinājumu uzrakstīt, jo brīvā formā nederot, VIDam esot sava forma. Tā rī nekādu saprašanu, kāda ir tā VIDa forma, nedabūju. Vienīgais, kā viņi man "palīdzēja"- sūtīja no viena Nr. un otru. Beigās pateica, ka visas iesnieguma formas ir VID mājas lapā. Diemžēl, es viņas tur neatradu.
Ответы (12)
Pagajušajā gadā reģistrējos par MUN maksātāju un iesniedzu iesniegumu brīvajā formā caur EDS. Citi->MUN reģistrācijas iesniegums, nekādu iebildumu no VIDa nesaņemu. Tagad skatos EDSā, it ka nekas nemainījas.
Brīvā formā: "Lūdzu reģistrēt SIA XXX par MUN maksātāju. Apliecinu, ka SIA XXX atbilst MUN likuma noteiktajām prasībām". Ar to pietieks?
Lūdzu reģistrēt _______ SIA par mikrouzņēmumu nodokļa maksātāju, apliecinu, ka tiks ievēroti Mikrouzņēmumu nodokļa likuma 1.panta1.punkta „a” apakšpunktā, 2.pantā un 4.pantā pirmajā daļā noteiktie ierobežojumi.
Bambina, LIELA paldies!
Oi, LIELS PALDIES!
девы, я чет запаниковала
мироб, если ничего не нарушил, статус сохраняет на следующий год?
или надо заново писать?
вроде нигде не нашла, что подтверждение ежегодно, но, помятую о заморочках с фиксированным, опасаюсь подвоха
Vai mikrouzņēmumam ik gadu līdz 15. decembrim ir jāiesniedz iesniegums, lai kļūtu par MUN maksātāju?
Nē, ja netiek mainīts MUN maksātāja statuss, mikrouzņēmumam nav katru gadu jāraksta iesniegums.
VID atbilde
Bet kā ir ar iesniegumu EDS, ka es vēlos slēgt mikrouzņēmumu?
Esmu fiziska persona MUN maksātāja, bet darbību nekādu vairs neveicu .
Var mēģināt nosūtīt iesniegumu pa EDS ar lūgumu izslēgt no saimnieciskās darbības veicējiem.
Ārī MUN deklarācija jānodod.
Atnāca paziņojums, ka 5 d.dienulaikā izskatīs un vajadzības gadījumā sazvanīsies. Ja nezvana, tad to saprast, ka esam uzņemti MUN maksātāju saimē? Nu kaut kā gribējās, lai vismaz atsūta teikumu: jūs esat reģistrēti kā MUN maksātāji., vai ko tamlīdzigu
es iesūtīju iesniegumu EDS decembrī, šodien man pastkastītē bija vēstule no VID, ka esmu reģistrēta MUN maksātājos
Закрыть
Краткое описание нарушения