Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Atvaļinājuma kompensācija К списку тем

Atvaļinājuma kompensācija
Labdien,

Situācija ir tāda, ka dažādu apstākļu dēļ darbiniekam ir iekrājies neizmantotais atvaļinājums krieni vairāk par likumā noteiktajām 6 nedēļām, pie tam darbinieks arī atvaļinājumu nevēlas, bet no naudiņas neatteiktos. Likums nosaka, ka vienīgā situācija, kad kompensēšana naudā ir iespējama, ir ja darbinieku atbrīvo no darba. Arī uz to viņš ir gatavs. Ar cerību, ka tiks pieņemts atpakaļ... Ja skatamies no darbinieka puses, šāda rīcība viņam kādu ļaunumu nodara? OK, neatpūties un ar risks, ka netiks pieņemts atpakaļ. Bet vēl? Vienīgais, kas man ienāca prātā, ja nu darbinieku pēc kāda laika atlaidīs pret viņa gribu, atbrīvošanas kompensācija būs mazāka. Bezdarbnieka pabalstu šķiet tas neietekmēs... Vai es vēl kaut ko esmu palaidis garām?
Ingusz
Ingusz 13.12.2011 17:28
261 сообщение на сайте

Ответы (1)

Tieši bezdarbnieka pabalstu tas ietekmēs: no aprēķina tiek izslēgtas lielākā un mazākā summa/
Mu-maija
Mu-maija 13.12.2011 18:42
15888 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.