Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
MU darbinieka ienākums
Labrīt!
Man ir jautājums par MU darbinieka ienākumiem -
oktobrī izmaksāta alga par septembri 100, novembrī izmaksāta alga par oktobri200, decembrī uzmaksāta alga par novemri300.
MU deklarācijā pie darbinieka ienākumiem jāraksta izmaksātās summas vai aprēķinātās par iepriekšējo mēnesi?
vai es pareizi domāju un aizpildīšu dekl. -
oktobrī 100, novembrī 200, decembrī 300. (tik cik ir izmaksāts)
jau iepriekš paldies!
Ответы (9)
Nē jānorāda katra mēneša UZSKAITĪTĀ summa , t.i. par septembri 100,- oktobri 200,- novembrī 300,-.
Tas ir atkarīgs no tā - vai jūsu MUN ir SIA vai IK.
Ja ar mikrouzņēmumu darbinieku ir noslēgts darba līgums, tad mikrouzņēmumu deklarācijā norāda aprēķināto darba algu.
Un ja nu man ir kases uzskaite?
Bet vai tad mikrouzņēmuma darbiniekam darba līgumā norādītā darba alga nav arī izmaksatā alga?
Ir ir, runa iet, ka algu neimaksā laikā vai ir dažādas algas pa mēnešiem kā jautātājai.
Sakiet lūdzu, ja MUN ir SIA un vienīgais darbinieks ir arī īpašnieks, tad minētājā piemērā sanāk: oktobrī 100, novembrī 200, decembrī 300? Vai ja ir darba līgums, ka ar valdes locekli, tad tomēr septembri 100,- oktobri 200,- novembrī 300,-? Pavisam apjuku.......
Закрыть
Краткое описание нарушения