Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

pašnodarbināta persona - kvītis, bankas konts К списку тем

pašnodarbināta persona - kvītis, bankas konts
Esmu pašnodarbināta persona, gribētu savus pakalpojumus sniegt arī ārpus darba vietas, ar kuru ir līguma attiecības. Cik saprotu, ja saņemu par pakalpojumu skaidru naudu, tad man jāizraksta kvītis un tās ir iepriekš jāreģistrē VIDā. Vai kāds varētu pateikt, kā pēc tam notiek atskaite par izlietotām kvītīm? Un ja man naudu pārskaitīs uz konta numuru, kā ir labāk darīt- atvērt jaunu konta numuru vai arī var izmantot to, kuru es lietoju ikdienā savām personīgām vajadzībām?Paldies!
Jejux
Jejux 20.12.2011 14:37
2 сообщения на сайте

Ответы (1)

Ja runa par bankas kontu, tad iesaku atsevišķu, tikai un vienīgi saimnieciskajai darbībai, agri vai vēlu šo konta izdruku rādīsiet VIDam un vai vajag revidentiem redzēt Jūsu ikdienu????, un vēl, ir dažas nianses kas var ietekmēt nodokļus, tamdēļ no prakses iesaku citu atsevišķu kontu...

Darījumu kvītis reģistrē VIDā personīgi vai ar EDS starpniecību, atskaites par izlietotajām kvītīm 1x cet.
Meloss
Meloss 20.12.2011 14:51
4 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.