Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
VSAOI pašnodarbinātajam
Mīļie gudrinieki! Kāda jauka man pazīstama meitene, pašnodarbināta persona, šaubu mocīta, uzdeva man jautājumu par VSAOI. Viņai visu gadu nevienu mēnesi ieņēmumi pār izdevumiem nepārsniedza 200 ls. (Dzīvokļa izīrēšana.) VSAOI VIŅA NAV MAKSĀJUSI. Es jau sen ,no 2007.g.,nestrādāju un par pašnodarbinātajiem nekad īpaši neesmu interesējusies, baidījos viņai atbildēt- vai viņai vajadzēja maksāt ,vai ne? Lūdzu, atsaucieties!
Ответы (8)
Ja ieņēmumi - izdevumi nav 200 vai vairāk VSOI var nemaksāt.
Bet viņai jānodod IIN gada deklarāciju. Citreiz IIN vajag maksāt pēc gada rezultāta.
Vai, cik labi, ka viss pareizi. Es arī tieši tā pa ausu galam biju dzirdējusi, bet nezinot likumu, baidījos apgalvot cilvēkam. Paldies, es Jūs vienkārši mīlu, cik labi, ka Jūs esat! Sniedziņš snieg, un lai Jums daudz laimes!
Скажите,какое сообщение подают самозанятые до 1-го февраля.Как оно называется в EDC?
До 1 февраля никакое не подают.
Arī tā gribēju atbildēt, bet tad padoājot varētu būt - Paziņojums par FP izmaksātām summām citiem SDV.
Un kā bija ar IIN avansa aprēķina veidlapu , arī nebija līdz 1.februārim.
Bet tie jau ir ekstrā gadījumi un ne visiem:-)
Закрыть
Краткое описание нарушения