Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

LHZB Starta Programma К списку тем

LHZB Starta Programma
Ka domajat? Tur savejo pulks? Vai tomer ne?

Man konsultaciju posms patik, vini lems vai esmu derigs, pec kautkadiem testiem.

Interesanti, iznak, ja vadis kantori cita persona un gramatvedibu attiecigi, naudu nedos?

Citadi man ideja esot kuru nav zel prezentet tur un visados Ideju kausos, jo to nenozags, jo tikai man bus atslega. Bez atslegas, ja nozags, vares taisit un stavet tirgu kaut lidz Dieva atnaksanai.
Kalvitis
Kalvitis 13.01.2012 22:24
391 сообщение на сайте

Ответы (3)

Testi nav biznesa idejas vērtēšanai bet lai noskaidrotu kādas apmācības par valsts naudu Jums kā biznesa idejas realizētājam nepieciešamas un vai Jums vispār ir kaut kāda sjēga no biznesa. Ja nē- vai ir pastāvīgs grāmatvedis vai cits konsultants kas Jūs atbalstīs idejiski.
PZ- viedoklis šāds izveidojies no pieredzes vienam savam grāmatvedības klientam palīdzot " izsturmēt" šo finansējumu . Tad arī bija iespēja iepazīties ar " kaut kādiem testiem" un izprast to mērķi.
Par " savējo pulku"- droši vien ka daļēji ir bet pa vidu tiek arī mirstīgie.
Guntagermane
Guntagermane 31.01.2012 19:47
1303 сообщения на сайте
Iznak ka proektam jamekle zic gramatvedi kurs bus kopa lidz nauda ieripos konta?
Kalvitis
Kalvitis 01.02.2012 20:22
391 сообщение на сайте
Un ne tikai- spriežot pēc Jūsu jautājumiem diskusijās- aiz rociņas vedīs kamēr biznesu palaidīsiet
Ideju izlolot ir viens- to spēj daudzi bet realizēt un vēl uzturēt izpildījumu pie dzīvības -neliela daļa no daudzajiem.
Ir ideju ģeneratori un tālāk- paliek garlaicīgi un nepatīk melnais ikdienas rutīnas darbs idejas realizēšanā
Guntagermane
Guntagermane 02.02.2012 21:36
1303 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.