Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
vai summetais darba laiks ir uz noteiktu periodu? К списку тем
Cacits 18.01.2012 16:16
8 сообщений на сайте
8 сообщений на сайте
Ответы (3)
Ai, laikam sapratu. Tas pārskata periods ir domāts lai fiksētu virsstundas, ja? Tad jau būs pareizi summētais darba laiks....
Cacits 18.01.2012 16:28
8 сообщений на сайте
8 сообщений на сайте
Pārskata periods tur ir domāts, ka šajā periodā nedrīkst pārsniegt noteiktās stundas!:
"lai darba laiks pārskata periodā nepārsniegtu attiecīgajam darbiniekam noteikto normālo darba laiku"
ja man ir noteikts summētais darba laiks, piemēram, 90h un pārskata periods mēnesis, tad mēneša laikā es nevaru pārsniegt 90h, bet varu strādāt 6dienās, 7dienās pa 10h dienā un šajā gadījumā jēdziens "virsstundas" neeksistē
"lai darba laiks pārskata periodā nepārsniegtu attiecīgajam darbiniekam noteikto normālo darba laiku"
ja man ir noteikts summētais darba laiks, piemēram, 90h un pārskata periods mēnesis, tad mēneša laikā es nevaru pārsniegt 90h, bet varu strādāt 6dienās, 7dienās pa 10h dienā un šajā gadījumā jēdziens "virsstundas" neeksistē
Leizeja 20.01.2012 21:38
108 сообщений на сайте
108 сообщений на сайте
Japaina 20.01.2012 22:22
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть