Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Produktīvie dzīvnieki К списку тем

Produktīvie dzīvnieki
Labdien.

Man ir tāds jautājums.

Kā lai iegrāmato un vispār aprēķina produktīvo dzīvnieku dabīgo pieaugumu?

Darba vietā kur strādāju saimnieki iegādājās dambriežus un muflonus, lai klientiem būtu uz ko paskatīties. iegādāti tika trīs dambrieži un trīs mufloni. tagad uz gada beigām ir četri dambrieži un pieci mufloni, piedzimuši mazuļi (augustā). Patēriņam šie dzivnieki nav paredzēti un pārdot tos arī netaisās, bet man uz bilanci ir jāuzrāda, ka man tagad ir neviss seši dzīvnieki, bet gan jau deviņi.

Jau iepriekš paldies
Ineksa
Ineksa 18.01.2012 18:07
42 сообщения на сайте

Ответы (4)

Nesen tāda tēma tika apspriesta.Jāpaiet zem krēsla.
Japaina
Japaina 18.01.2012 18:28
10269 сообщений на сайте
Laikam jau vispirms būtu jānosaka(jānovērtē) cik maksās viens kg.dzīvsvars.Tad inventarizācijas saraksts ar lopiņiem inventāra Nr./ dzīvsvars /cena/summa.Piedzimstot ņem uzskaitē

D21XX K66XX,tāpat arī grāmato mēnešu dzīvsvara pieaugumu .
Stallic
Stallic 18.01.2012 20:08
45 сообщений на сайте
Paldies par padomu Stallic.

Mēģināšu tikt skaidrībā cik tad tie dzīvnieciņi ir vērti, tikai tie nav pirkti dzīvsvarā, bet gabalos. pa 20, 25 un 30 latiem gabalā. Vai var jaunos dzivnieciņu novērtēt tadās pāšās vērtības kā pieaugušos, jo pēc svara tie ir jau tik pat smagi, kā vecāki.

Japain vai nevarētu pateikt priekšā, kurā sadaļā forumā apmēram meklēt?
Ineksa
Ineksa 18.01.2012 21:51
42 сообщения на сайте
meklējiet pērnā gada Bilancēs. Tur bija vesela rakstu sērija.
Andaz
Andaz 20.01.2012 11:01
27892 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.