Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
paraksts,spiedogs uz kases čeka К списку тем
Ответы (59)
Žurnāla Bilance marta numurā (Nr.6) ir FM atbilde, kurā norādīts, ka - citēju: "šādus ar ierakstu, spiedogu un parakstu neapliecinātus čekus, kuru vērtība bez PVN ir mazāka par 20 latiem, var pievienot kā naudas izdevumus apliecinošus dokumentus attaisnojuma dokumentam, kas sagatavots saistībā ar skaidrās un bezskaidrās naudas avansa izlietojumu vai ar darbinieka ... izdarīto naudas izdevumu atlīdzināšanu."
Jūs tiešām tagad visiem čekiem zem 20ls bez PVN pieprasat kvīti un/vai pārdevēja parakstu ar atšifrējumu?
Jūs tiešām tagad visiem čekiem zem 20ls bez PVN pieprasat kvīti un/vai pārdevēja parakstu ar atšifrējumu?
Saulite777 21.03.2012 14:23
224 сообщения на сайте
224 сообщения на сайте
Jā, ja nav rekvizītu.
Ja rekvizīti ir, tad arī spiedogs un paraksts otrā pusē (nezinu vai pēc NA, bet tā man ir)
Ja rekvizīti ir, tad arī spiedogs un paraksts otrā pusē (nezinu vai pēc NA, bet tā man ir)
Dimma 21.03.2012 14:42
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
Jā, ja nav rekvizītu.
Es prasu arī CV.
Japaina 21.03.2012 17:10
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Tiešām prasu visiem čekiem.
Pats galvenais ir - jāprasa arī sprauka, kuros kapos apglabāta vecmāmiņa - lai VIDs nevarētu piesieties.
Aivars, весело Вам, GP сдали!
А "sama buhgalter" еще разгребает
Kādiem mērķiem Jums vajag krieviski?
Вот как раз и хотела узнать- kas tas ir "spraukas" latviešu valoda?
А "sama buhgalter" еще разгребает
Kādiem mērķiem Jums vajag krieviski?
Вот как раз и хотела узнать- kas tas ir "spraukas" latviešu valoda?
visi saprot.
А я весь "krievu-latviešu vardnīca" перерыла, искала kā būs krievu valoda "spraukas"
А я весь "krievu-latviešu vardnīca" перерыла, искала kā būs krievu valoda "spraukas"
в универе столкнулся с этим выражением/словом, перевода нет прямого и как мне объяснили - это значит быть зажатым в щели, которая еще тебя сдавливает.
Forevka 22.03.2012 02:14
34 сообщения на сайте
34 сообщения на сайте
Jautri, jautri.
Aivars uzrakstīja vārdu "spraukas" - tas no krievu valodas "справка". Varbūt saprotamāk būtu, ja uzrakstītu "spravka", bet ar "sprauka" bij domāts - справка.
Latviski nav tāda vārda, var nemeklēt pa vārdnīcām.
Aivars uzrakstīja vārdu "spraukas" - tas no krievu valodas "справка". Varbūt saprotamāk būtu, ja uzrakstītu "spravka", bet ar "sprauka" bij domāts - справка.
Latviski nav tāda vārda, var nemeklēt pa vārdnīcām.
Dimma 22.03.2012 08:19
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
tik nejaukt ar vārdu "sprauga" - щель
Dimma 22.03.2012 08:23
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
Dimma, paldies, ka apgaismojāt ceļu saprast gribētājiem.
Par centību es Jums varētu piešķirt žetonu vai vismaz kādu firmas nomīzīti.
Par centību es Jums varētu piešķirt žetonu vai vismaz kādu firmas nomīzīti.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть