Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
aizdevuma līgums
Sveicināti!
Situācija tāda: Uzņēmums uz 31.12. ir parādā avansu norēķinu personai, kura ir uzņēmuma īpašnieks un arī valdes loceklis. Ja pareizi saprotu, tad ir jātaisa aizdevuma līgums, vai kādam ir paraugs? Un vai var aizdot bez %?
Ответы (12)
Почему вы решили, что нужен aizdevuma līgums?
Tāpēc, ka šī persona uzņēmumam ir aizdevusi naudu!?
Это с чего вы взяли? Вы же сами пишете
Uzņēmums uz 31.12. ir parādā avansu norēķinu personai
Ja summa ir liela, tad , varbūt, tā arī jārīkojas un jāpārgrāmato uz aizdevumiem.
и будет вам потребительское кредитование
лицензию купили?
Я не поняла, фирма должна хозяину?
Man līdzīga situācija - firma parādā norēķinu personai ap 800 Ls un tūvākajā laikā atmaksāt šo summu nespīd - Kā būtu pareizi rīkoties? Būšu pateicīga (un ne tikai es) par konkrētu atbildi, cerot, ka "ņirdzīgie" vai tml. komentāri izpaliks.
Paldies!
Nē,"ņirdzīgie" komentāri neizpaliks - VIDs pie pārbaudes liks darbiniekam paskaidrot, kā viņš tā mierīgi spēj aizdot uzņēmumam gadiem naudu. Viņam jābūt gatavam atbildēt. Un, jo lielāka summa, jo labākai jābūt atbildei.
audzēja tulpes 80. gados:-O
Paskaidrojumi VID būs jāsniedz šā vai tā. Mans jautājums ir labāk, lai paliek, ka firma parādā darbiniekam vai pārformēt kā Aizdevuma līgumu.
Labāk - pajautāt juristam.
Visām darbībām ir kādas nebūt juridiskas sekas.
Закрыть
Краткое описание нарушения