Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Ieņēmumu atzīšana? К списку тем

Ieņēmumu atzīšana?
Kolēģi, kā tad īsti būtu pareizi? Gada sākumā izrakstu rēķinu (rēķina datums - piem., 5.janvāris) par 2011.g. decembrī sniegtajiem pakalpojumiem, partneris ir arī samaksājis. Šos ieņēmumus attiecinu uz 2011.gadu Bet tādā gadījumā nevar man "piesieties", ka man kā MUN maksātājam, gada neto apgrozījums MUN deklarācijā nesaskan ar PZA neto apgrozījumu?
Scorpy
Scorpy 31.01.2012 09:09
168 сообщений на сайте

Ответы (4)

Vai tad jau sāk piesieties?
Atrunājiet visu pielikumā, kas un kā. Cik man zināms neviens vēl nav pa galvu sists, kas attiecīgos ieņēmumus un izdevumus iekļāvis tajā periodā, uz kuru tie attiecas un nodokļa deklarācijās tajā periodā, kad izrakstīts rēķins.
Cleo
Cleo 31.01.2012 09:13
19234 сообщения на сайте
Apgrozījumam MUN deklarācijā jāsaskan ar PZA neto apgrozījumu. Jo gan MUN deklarācijā, gan PZA tiek uzrādīti gūtie ieņēmumi neatkarīgi no tā ir vai nav izrakstīti rēķini. Šis 5.janvāra rēķins bija jāuzrāda gan MUN deklarācijā gan PZA.
_susurs_
_susurs_ 31.01.2012 09:19
856 сообщений на сайте
Pareizāk sakot - apgrozījumam MUN deklarācijā jāsakrīt ar visu ieņēmumu rindu kopsummu no PZA.
_susurs_
_susurs_ 31.01.2012 09:20
856 сообщений на сайте
Nē, nesāk piesieties, bet ja nu! Tāpēc gribas visu pareizi izdarīt. Baigā pareizā!
Paldies!
Scorpy
Scorpy 31.01.2012 09:22
168 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.