Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит

Gada paarskats peec likvidaacijas ? К списку тем

Gada paarskats peec likvidaacijas ?
Labdien,

varbuut teema apspriesta bet neizdevaas atrast atbildi, taatad 2012. gada janvaara beigaas tiek palaists sia uz likvidaaciju(pieteikshanaas terminjs VIENS meenesis, nav kreditori, demitori, kr4 "pliks" sia), gala sleeguma bilance ir jaaiesniedz 2012 gada februaara beigaas, UR 3 dienu laikaa izskata un izdara ierakstu par likvidaaciju.

Jautajums:

Vai SIA peec likvidaacija ir veel jaaiesniedz GADA PAARSKATS(nodoshanas terminjs ir 15 apriilis) respektiivi jaanodod ir krietni veelaak kad jau sia iipasniekam buus rokaa UR lapele ka sia ir likvideets.

Kaa riikoties ? Ko VID dariis ja "liks miiksto", jo sia tachu buus likvideets un reaali ko sodiit jau arii vairs nebuus. Idejas ? Pieredze ? Ir kaadi normatiivie akti kur ir atrunats shis ?

Paldies.
Sialikvidators
Sialikvidators 01.02.2012 20:02
1 сообщение на сайте

Ответы (3)

Iesniedz VID slēguma bilanci un pēc tam nekas vairs nav jāsniedz.
Ilma
Ilma 01.02.2012 20:16
30495 сообщений на сайте
VID saņem ziņas no UR par uzņēmumiem, kas tiek likvidēti un UR nereģistrēs likvidācijas pabeigšanu, ja nesaņems "atļauju" no VID. VID ir cilvēki, kas izanalizē, vai gadījumā šis SIA nav kaut ko parādā budžetam. Tikai tad, ja VID atsūta uz UR izziņu, ka uzņēmumam nav nodokļu parādu, tad UR var izdarīt ierakstu par likvidāciju.
Līdz ar to, ja uzņēmuma iesniegtās atskaites iepriekšējā gadā liecina par apgrozījumu un, iespējams, peļņu, tad var gadīties, ka VID prasa sastādīt gada pārskatu pirms likvidācijas.
Bet varbūt man nav taisnība un viņi tikai formāli apskatās, vai nav nodokļu parādu un viss.
Ilzex
Ilzex 02.02.2012 11:19
2676 сообщений на сайте
Ja ir parādi, tad nevar likvidēt, tad jāierosina maksātnespēja.
Ilma
Ilma 02.02.2012 20:02
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.