Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Kļūdu labošana gada pārskatos. К списку тем
Kļūdu labošana gada pārskatos.
Manās rokās ir nonācis uzņēmums kur grāmatvedībā ir "Dieva zīmes", burtiskā nozīmē
Jo vairāk skatos, jo trakāk lietas atklajās. Vārdsakot Jo dziļāk mežā, jo vairāk koku.
Patreiz galvenais jautājums man ir par nodokļiem, jo atlikumi nesakrīt, kas ir grāmatoti un kādi ir pēc VID datiem. Atšķirības PVN, piemēram, ir gandrīz divtik. Kļūdas iespējams ir ieviestas 2008 gadā. Vai par to periodu var ko labot? Ja nē, kā no šīs situācijas tikt laukā?
Ответы (7)
I-Finansēs bija labs rakstiņš.4.standarts.
Vai Jums par to maksās un ko grib īpašnieks.
Ja vajag, varu šo to aizsūtīt uz e-pastu.
Piekrītu Japainai.
Ar gada pārskatiem nevajag sasteigt. Jāsaskaņo vispirms ar īpašnieku.
Es personīgi nekad nelīstu iekšā iepriekšējos gados, izņemot 2011.gadu(ja gada pārskats nav iesniegts).
Man arī tagad jāpārņem viens uzņēmums. Labi zinu, kādā "kārtībā" tur viss ir. Taču nedomāju ložņāt pa iepriekšējiem gadiem. 2011.gadsgan būs pa diagonāli jāpārskata, jo pats par sevi saprotams - gada pārskats nav sagatavots.
Bet tie atlikumi tāpat vilksies līdzi, Jo VID dati nekļūs citādāki.
Ja man jāturpina strādāt, tad nevisai, ja ir kaut kādas iepriekšējas kļūdas, kas velkas līdzi. Īpašnieks ir informēts par kļūdām.
Tāda pat problēma ir ar pamatlīdzekļiem, bilancē ir, bet nav ne kartiņu, nav ne aprēķinu.
Jālabo ir, bet tikai 2011.gadā.IMXO
jebkurā gadījumā jau var labot tikai 2011.gadā... lai uz šo brīdi viss ir tīri un smuki (par bilanci, bet par UIN dekl. gan jāpadomā, lai nesanāk pēc tam vēl lielāka putra, labāk attiecīgos gadus izlabot, ja summas lielas)
Ja es pareizi esmu sapratusi, tad PVN par 08 gadu es nemaz izlabot nevaru (3. gadi atpakaļ) ? 09 gadu vēl varētu salabot.
Закрыть
Краткое описание нарушения