Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Foruma noteikumi
Godātie kolēģi un cienījamās kolēģes!
Varbūt kādam no Jums būs neliels laika sprīdis, lai izskaidrotu šo noteikumu punktu:
3.13. Forumā ir aizliegti: fluds, fleims, oftops un trollings.
Ja foruma administrācija pamanīs šo jautājumu, varbūt administrācija var to izskaidrot.
Nezināšanas dēļ nevēlos kļūt par noteikumu pārkāpēju.
Jo, kā zināms, "likuma nezināšana neatbrīvo no atbildības".
Ответы (33)
Ваша, Бастет. Абсолютно согласна с Лидой.
Так и не поняла что с моей реакцией. Непонятливая.:(
Если так жизненно необходим Vgk что вы там сутками живёте, помогите редактору. Я вообще удивляюсь его терпеливой реакции. Чего истереть то так неуёмно?
Чего истереть то так неуёмно?
--------------
А тянет вспомнить старый анекдот:
«Английский лорд,сидя у себя в кабинете слышит за окном крики, шум. Зовет слугу и спрашивает:
-Берримор, что там случилось?
Lūdzu, kolēģi, kāpēc novirzījāties no tēmas?
Mans jautājums taču vēl joprojām redzams - kas tie tādi fluds, fleims, oftops un trollings?
Savu attiecību noskaidrošanai varējāt taču atvērt citu tēmu.
Es jau tā tik maz jautāju, un tad vēl manu tēmu Jūs piefludojat, piefleimojat, pieoftopojat un pietrollingojat.
:'(
сли так жизненно необходим Vgk что вы там сутками живёте, помогите редактору
Чем помочь, скрипты для сайта переписать?
Айвар, мы же отменили fluds, fleims, oftops un trollings. По крайней мере в этой теме
Albīna - Jūs un es atcēlām, jā.
Taču kolēģi turpina fludot, fleimot, oftopot un trollingot.
Priekš viņiem taču mēs neatcēlām. Es sapratu - tikai priekš mums pašiem atcēlām.
А-а, ну это совсем другой разговор. Отменили для тех, кто входит в группу Рижского региона
Grupa "Pļusiku problēmas Rīgas un Pierīgas reģionos".
Katrs lai pats sev atceļ, citādi var apvainoties, ka citu vietā izlemjam.
Šajā forumā visi lietotāji ir lepni putni - kā eži - neiespersi, i nelidos...
Albīna - Jūs un es atcēlām, jā.
Taču kolēģi turpina fludot, fleimot, oftopot un trollingot.
Priekš viņiem taču mēs neatcēlām. Es sapratu - tikai priekš mums pašiem atcēlām.
Vai tiešām neviens nezina atbildes?
Закрыть
Краткое описание нарушения