Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
atgriešanas pavadzīme К списку тем
Babo4ka 20.02.2012 15:44
15 сообщений на сайте
15 сообщений на сайте
Ответы (13)
Nē, nav jābūt,bet darījuma aprakstā jāraksta"preču atgriešana".
Japaina 20.02.2012 16:38
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
"preču atgriešana" ir uzrakstīts, bet pavadzīmē summa un cenas ar minus zīme, tad es varu no uzņēmuma prasīt, lai partaisīja pavadzīmē?
Babo4ka 20.02.2012 16:47
15 сообщений на сайте
15 сообщений на сайте
Domāju, ka jā.
Japaina 20.02.2012 16:52
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Nedomāju, ka tas ir pārkāpums, kura dēļ jāpārraksta pavadzīme. Galvenais, ka saprotams, ka tā ir atgriešana un pareizi iegrāmatot.
Ja vienreiz liks pārrakstīt, tad varbūt nākotnē zinās, ja nē, tad tā arī turpinās.Es tādu pvz neņemtu.IMXO
Japaina 20.02.2012 16:59
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Ar mīnusa zīmi dažkārt mēdz sagatavot kredītrēķinus.
Es personīgi uzskatu, ka nevienam dokumentam nav jābūt ar mīnusa zīmēm.
Es personīgi uzskatu, ka nevienam dokumentam nav jābūt ar mīnusa zīmēm.
bet man patīk mīnusa zīmes kredītrēķinos. kas tur ko uztraukties? Arī agrāk bija" storno" ieraksti, vai nu ar mīnusu, vai sarkanā krāsā. Kur teikts, ka nedrīkst būt negatīvi skaitļi?
Es nerakstīju , ka kaut kur teikts, ka nedrīkst.
Mani spriedumi balstās uz loģiku.
Un palieku pie sava - rēķinos un pavadzīmēs var iztikt bez mīnusa zīmēm.
Cita lieta - gadījumi, ko nosaka normtīvie akti - piemēram, PVN deklarācijā un tās pielikumos.
Mani spriedumi balstās uz loģiku.
Un palieku pie sava - rēķinos un pavadzīmēs var iztikt bez mīnusa zīmēm.
Cita lieta - gadījumi, ko nosaka normtīvie akti - piemēram, PVN deklarācijā un tās pielikumos.
Es nesaku, ka nevar iztikt, pati arī nerakstu ar mīnusiem, bet neuzskatu, ka jāuztraucas, ja kāds tādā veidā formē kredītrēķinus- uzreiz redzams, ka kredītrēķins.
ja partnera datorprogramma neparedz vai neatļauj izveidot atgriešanas pavadzīmi ar plus zīmi, tad paliek tikai pieņemt, galvenais lai ir saprotams abiem uzņēmumiem kas tas ir atgriešana.
starp citu, man programma nedod iespēju ierakstīt kredītrēķinu ar pozitīvu skaitli, tāpēc nākas rakstīt rēķins ar mīnus zīmi un ierakstīt ka tas ir kredītrēķins par to un to.
starp citu, man programma nedod iespēju ierakstīt kredītrēķinu ar pozitīvu skaitli, tāpēc nākas rakstīt rēķins ar mīnus zīmi un ierakstīt ka tas ir kredītrēķins par to un to.
Vs88 24.02.2012 12:22
65 сообщений на сайте
65 сообщений на сайте
Сумма НЕ должна, но может быть с минусом и часто бывает, если накладную на возврат выписывает не покупатель, а сам поставщик.
Inst 24.02.2012 15:16
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Piekrītu. Man patīk, ja atgriešanas PZ ir ar mīnusiem no Lietuvas piegādātājiem, jo tā jau grūti saprast, kas tur rakstīts, jo visu raksta lietuviešu valodā
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть