Nomāts auto no SIA
Labdien!Izlasīju visas tēmas par man neskaidro jautājumu, bet diemžēl gudrāka nekļuvu. Varbūt Jūs varēsiet man palīdzēt.
SIA "A" īpašnieks (valdes loceklis, darbinieks) ir arī SIA "B" īpašnieks (valdes loceklis, darbinieks). SIA "A" ir auto, par kuru maksā auto nodokli un izmanto arī privātam vajadzībam utt...
Tagad īpašnieks man saka, ka viņš taisa nomas līgumu tam auto un iznomās vinu SIA "B" pēc darba laika.
Tagad sanāk tā, ka vienu dienas pusi ar to auto brauks SIA "A" vajadzībām, otru pusi dienas SIA "B" vajadzībam un plus vēl arī privātajām vajadzībām. Īsta putra, es zinu!!!! Bet nu degvielu un auto izdevumus viņš grib dalīt, negrib visu caur vienu SIA laist. Tas ir loģiski.
Ar SIA "A" man viss skaidrs - degviela uz idevumiem un miers, bet kā tad ar to SIA "B"??? VIDs atbildēja, ka nodokli nav protmas jāmaksā un tā nomāt drīkst.
Sakiet lūdzu - kādi dokumenti man jākārto? Katru dienu jāraksta PN akts par auto lai sakristu odometra rādījums? Un vai SIA "B" degvielu noraksta uz Maršruta lapas pamata vai vajadzīgs GPS?
Jau iepriekš LIELS paldies!