Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
UIN avansa summas atšķiras К списку тем
UIN avansa summas atšķiras
Kur varētu būt nianse jeb problēma, ja man, kad pagājšgad iesniedzu UIN avansa maksājumu aprēķinu, aprēķinā bija 80LVL (2011) un 53LVL (2012) kā maksājamās summas, bet kad atveru EDS - NMDS iesniegto nodokļu, deklarāciju pamatdatus, tur VIDs rāda, ka par 2011 ir 56 un uz 2012 37LVL.
Uzņēmumam bija pirmais gada pārskats, attiecīgi pirmā UIN deklarācija. Bet pagarinātais gads.
UIN avansa maksājumu aprēķinu pieņēma bez problēmām, tur ar gadiem, indeksiem un summām viss ok, vairākas reizes pārbaudīju. Izeksperimentējos, bet nu tos viņu 56 un 37 nevaru dabūt. Sazvanīt savu VID nodaļu pagaidām arī nav izdevies.
Ответы (27)
Анда, доставай хрустальный шар...
Sazvanīt savu VID nodaļu pagaidām arī nav izdevies.
Varbūt izsludināta maksātnespeja un likvidēts.
Abi jaunie VID cipari ir 70% no Jūsu aprēķinātajiem. Vai Jūsu pagarinātais gads nebija 17 mēneši?
Все - выкинула свой шар :'( Пока "шарила", другая Анда все уже знает.
Ушна на пенсию :'(
Прально. Пусть молодые продолжают традицию! Я тоже на пенсию...
Чем будем заниматся на пенсии? Я вязать начала
Я уже шарфик связала. Даже 2 шарфика и ребенку душегрейку
Почти все шарфики подарила
навязала из ленточной пряжи (всякой).
Но у меня была и куча чулков. Даже один свитер намудрила и шапку наваляла (т.е. связала и сваяла потом). Вязкой не занумалась лет 15, а теперь сама за себя рада
Albina, paldies par veikala adresi, atradu tur super lietiņas izšūšanai krestikā
А там вообще много чего есть. В Риге на Гертрудес очень хороший магазин.
http://www.liveinternet.ru/users/4268615/post202725952/
a es šitādu sapņoju uzmeistarot. Tik nevaru atbilstošu krāsu sameklēt, lai ar kleitu smuki izskatītos.
Dimma, и вам в этот же магазин. Там столько всего есть
Es iepērkos centrāltirgū. Tur ir ļoti labs dziju veikals ar jauku pārdevēju. Pareizāk sakot - trīs veikaliņi. Viens spīķerī Viola (ieeja no sāniem), otrs - tieši galā spīķerim - pirmajā stāvā un otrajā stāvā (man labāk 2.st.patīk). Cenas stipri lētākas kā veikalos.
Un interesantas dzijas ir dziju veikalā Matīsa ielā 16.
На центральном рынке знаю лоточки. Но такого выбора, как в магазинах, там нет. Конечно, за красоту надо платить
tā... sīkāk varētu?
Neesmu no Rīgas un mani interesē tās spuraini pūkainās dzijas (efektdzijas)
Paziņa ieteica braukt uz Adeli, Miera ielā. Kā tur ir?
Adelē arī ir visādas dzijas.
Man šķiet, ka Matīsa ielā ir vislielākā izvēle.
Bet Adelē pie Dzemdību nama ir tādas dzijas, kādas nav Matīsa ielā
Vēl Spicē ir Kumode atvērusies. Arī interesantas dzijas ir.
Abakhan auduma veikalā (lielajā pie Bērnu pasaules) arī ir dzijas.
Biju riktīgi iekritusi dziju atkarībā - kā interesantu dziju ieraudzīju, tā jāpērk un jāada šalle
Ieliku albūmu failos ar saviem "atkarības rādītājiem":.
На Миера есть небольшой магазинчик. Но, по-моему, там выбор не такой большой.
Димма, а вы зайдите на их сайт и поглядите
khmm...
Paldies!
Tad būs jāapskrien visi veikali, no tirgusgala līdz Adelei, Miera ielā.
Закрыть
Краткое описание нарушения