Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Grāmatvedības darba datorizācijas problēmas un to risinājumi К списку тем

Grāmatvedības darba datorizācijas problēmas un to risinājumi
Es veidoju kursa darbu par šo tēmu un vēlējos pavaicāt pieredzējušiem grāmatvežiem ar kādām problēmām Jūs saskaraties izmantotajā datorprogrammā vai arī iespējams esat lasījuši par citu problēmām.
Edgars_egle
Edgars_egle 22.02.2012 17:29
2 сообщения на сайте

Ответы (31)

Vai Dieviņ, tas nu patiešām šajā jezgā bija vislielākais ieguvums.
Jo es puisī gribu nomirt.
Aivars007
Aivars007 27.02.2012 20:36
26984 сообщения на сайте
" bet par grāmatvedības programmām vienkārši neviens neraksta grāmatas, kur nu latviešu valodā, atradu tik dažus rakstus no Grāmatvedība un Ekonomika, kur ir ļoti maz kas un veca informācija...
bet nu paldies "
Atliek pateikt - lej bet ar mēru" tik daudz taču var kā ieiet izstrādātāju mājas lapās un izlasīt programmu aprakstus jo katrs izstrādātājs savu preci slavē uz nebēdu . Tas ka derētu tam pielikt reālo lietotāja viedokli no gan ir fakts un to gan internetā neatrast.
Aivar bet par " copy" " past" - nu nav visos gadījumos tā . man paši darbinieki pie manis strādājot ir visi mācījušies un augstāko izglītību ieguvuši- cik neesmu devusi norādes kur meklēt materiālus un kopīgiem spēkiem likuši kopā ar kādas firmas datiem - arī šai jomā ir visādi varianti. Diemžel prasības ir dažadas- rakstot 'darba teorētisko daļu cilvēcīgās studentam saprotamā valodā tā tiek brāķēta bet ja uztaisa Copy" past" - tas pats OK.
Tā jau tie plaģiāti rodas.
Vēl traģiskām man liekas nostāja- ja maģistra darbā nav izmantota ārvalstu literatūra ( izņemot krievu) - tad pat nedomā nodot. Vai tad tiešam mums trūkst doktori un vēl velns zina kas ar lieliem tituliem un eiropas stipendijām 700 ls mēnesī kas mirstīgam augstkolas beidzējam dod nepieciešamo informāciju latviešu valodā.
Doktori- tie gan lai ir šis buferis starp ārvalstu literatūru un mūsu dzimto valodu.
Guntagermane
Guntagermane 28.02.2012 05:03
1303 сообщения на сайте
Gunta, atgriežamies sākuma punktā - zāle bija zaļāka, cukurs saldāks, sniegs baltāks, ūdens slapjāks...

Es Jums piekrītu - es rakstīju laikam "vismaz 50%".
Jūsu darbinieki bija tajos otrajos 50% -os.
Aivars007
Aivars007 28.02.2012 08:24
26984 сообщения на сайте
Ko nu vairs- jāsāk domāt kā dadzīvot līdz pensijai- ja valdība paklausīs Rungaini- tad 75 gadi
Manā jaunībā ierindas grāmatvežus no 50-55 tika pagodinātas ar teikumu par " kad tās vecenes vāksies pensijā un dos vietu jaunajiem?"
rajonā bija 2 kalvenie grāmatveži virs 60 gadu vecuma- un tikai tādēĻ ka varēja atļauties būt " GALVENIE"- KOMANDA TEHNISKI STRĀDĀJA VIŅI DOMĀJA UN UZRAUDZĪJA. - A PADOMJU LAIKOS ZINIET CIK BIJA JĀDOMĀ GRĀMATVEDIM JA VIŅŠ BIJA ŠAI AMATĀ UN DARBAVIETĀ STRĀDĀJIS VISU APZINĪGO MŪŽU.
Guntagermane
Guntagermane 28.02.2012 08:35
1303 сообщения на сайте
Jā, es to Ģirta rakstu arī izlasīju pa diagonāli šorīt.
Sāk palikt kauns, ka viņu pazīstu.
Traks viņš ir palicis.

Gunta, mums līdzīgu laiku atgriešanos nepiedzīvot.
Tas - kā Āmen baznīcā.
Aivars007
Aivars007 28.02.2012 09:45
26984 сообщения на сайте
Tas viss tik tādēļ, lai pensijas valstij vispār nebūtu jāmaksā, jo tik ilgi cilvēki mūsu valstī nenodzīvos. Man tik nav saprotams, kā šādos bezdarba apstākļos, lai 73 gadus vecs cilvēks dabū darbu? Un ko viņš spēs, ja jāstrādā fizisks darbs? Fizisku darbu viņš jau 55 gadus būs norukājis melnu muti, līku muguru
Andaz
Andaz 28.02.2012 13:31
27892 сообщения на сайте
Tie, kas par šiem jautājumiem izsaka priekšlikumus (jāstrādā līdz 75 g.):
(1) ir pārliecināti, ka paši būs jauni, skaisti un, galvenais, absolūti veseli līdz kapa malai, un nomirs arī absolūti veseli (pats par sevi saprotams);
(2) viņiem nav tādu problēmu, kā mums (parastajiem mirstīgajiem) - kā iztiksim, vai atradīsim darbu un tml.
Aivars007
Aivars007 28.02.2012 15:30
26984 сообщения на сайте
Tie, kas par šiem jautājumiem izsaka priekšlikumus (jāstrādā līdz 75 g.):
(1) ir pārliecināti, ka paši būs jauni, skaisti un, galvenais, absolūti veseli līdz kapa malai, un nomirs arī absolūti veseli (pats par sevi saprotams);
(2) viņiem nav tādu problēmu, kā mums (parastajiem mirstīgajiem) - kā iztiksim, vai atradīsim darbu un tml.
Aivars007 28.02.2012 15:30
Vēl viņiem būs milzu peZijas, daudz bērnu utml ekstras.
Andaz
Andaz 28.02.2012 17:14
27892 сообщения на сайте
Tam gudro domu mētātājam jau tagad ir spēcīgs liekais svars, tā kā žultsakmeņi gaida.
Japaina
Japaina 28.02.2012 17:18
10269 сообщений на сайте
Vai tad no liekā svara aug žultsakmeņi?
Aivars007
Aivars007 28.02.2012 19:03
26984 сообщения на сайте
Pamatā, jā.Treknumiņi garšo.
Japaina
Japaina 28.02.2012 19:05
10269 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.