Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

B slimibas lapa un izmaksata premija К списку тем

B slimibas lapa un izmaksata premija
Labdien,
lūdzu palidzēt man ar sekojosu jautājumu. Darbiniekam ir slimibas lapa B (slims bērns) no 16.01.12, visu februāri arī ir slimibas lapa un martā viņai jau saksies Grūtniecības slimības lapa B, viņa jau nestrādas. Bet vadītājs aprēķinaja viņai prēmiju februārī, par darbu janvārī. Vai es varu viņai šo prēmiju izmaksāt, vai tur nebūs problēmu ar VSAA?
Paldies! Ļoti gaidīšu Jūsu komentārus!
Marininka
Marininka 23.02.2012 12:35
113 сообщений на сайте

Ответы (6)

Protams, ka varat izmaksāt.
VSAA visdrīzāk atsūtīts Jums vēstuli ar lūgumu sniegt paskaidrojumu par darbinieka ieņēmumiem B slimības lapas laikā, tad arī visu aprakstīsiet.
Cerise
Cerise 23.02.2012 12:49
1426 сообщений на сайте
Bet, kas ir domāts ar sekojošuo likuma pantu?

18.pants Gadījumi, kad slimības pabalstu nepiešķir
Slimības pabalstu nepiešķir, ja:
1) persona darba nespējas laikā gūst ienākumus kā darba ņēmējs vai pašnodarbinātais;
Marininka
Marininka 23.02.2012 12:59
113 сообщений на сайте
Manuprāt tas ir domāts, ka darbinieks strādā B lapas laikā, tad pabalastu nepiešķir, bet prēmija jau nenozīmē, ka viņa tajā laikā strādāja.
Cleo
Cleo 23.02.2012 13:07
19234 сообщения на сайте
Ziņojumā norādīju, ka ir nostrādātas 0 stundas - un man VSAA neprasīja nekādus paskaidrojumus.
Milis
Milis 23.02.2012 13:10
123 сообщения на сайте
Cleo taisnība.
Paskaidrojumā uzrakstīsiet, ka prēmija piešķirta par janvāri.
Cerise
Cerise 23.02.2012 13:11
1426 сообщений на сайте
Paldies!
Marininka
Marininka 23.02.2012 14:14
113 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.