Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Apvārsnis (Horizon) konsultanti К списку тем

Apvārsnis (Horizon) konsultanti
Strādāju ar grāmatvedības programmu Apvārsnis. Nepieciešami konsultanti. Ko jūs varētu ieteikt? Cenu jautājums neinteresē, nepieciešamas atsauksmes par programmas konsultantiem.
Faile
Faile 27.02.2012 15:36
46 сообщений на сайте

Ответы (13)

es varu konsultēt:)
Ludmila_st_
Ludmila_st_ 27.02.2012 15:37
2557 сообщений на сайте
Ludmila_st_ Nepieciešams nevis konsultēt, kā strādāt ar programmu, bet sakārtot PVN deklarāciju, pielikumus, kontēšanas shēmas u.c. Vai esat Rīgā? Vai strādājiet individuāli vai kādā konsultantu firmā?
Faile
Faile 27.02.2012 15:41
46 сообщений на сайте
Rīgā, un firmā:) varu arī sakārtot deklarācijas, un kontēšanas shēmas . var Jūsu @?
Ludmila_st_
Ludmila_st_ 27.02.2012 15:42
2557 сообщений на сайте
Gribētos zināt, no kādas tieši firmas jūs esat? Kas ir jūsu klienti, gribētos dzirdēt atsauksmes. Rakstiet man uz saison.mail@gmail.com
Faile
Faile 27.02.2012 15:45
46 сообщений на сайте
Neesmu Ludmilas klients, nebūs man interešu konflikta, taču pateikšu godīgi - to, ko Apvārsnis izstrādātāji (FMS) man nevarēja atbildēt nedēļas laikā un beigās tā arī neatbildēja vispār (kaut gan viņiem katru mēnesi tiek maksāta nauda, un ne jau nu mazā), tās firmas cilvēks, kurā strādā Ludmila, man palīdzēja pa tālruni 2 minūšu laikā - un neprasot nekādu samaksu.
Starp citu, jautājums bija tieši par PVN deklarāciju.
Man paskaidroja tik saprotamiem vārdiem, ka pats sakārtoju visu, kas ar deklarāciju saistīts.
Aivars007
Aivars007 27.02.2012 16:50
26984 сообщения на сайте
Aivars007 Paldies par atsauksmi, ņemšu vērā
Faile
Faile 28.02.2012 13:28
46 сообщений на сайте
Sveiciens no FMS!

Es esmu Klientu atbalsta vadītāja un man ir prieks, ka Latvijā ir zinoši Horizon lietotāji, ka var sniegt viens otram padomus.
Vienlaicīgi gan aicinu griezties pie FMS klientu atbalsta. Problēmu gadījumos esiet laipni aicināti zvanīt un rakstīt tieši man.

Ticu, ka mums, gluži kā visiem citiem šajā pasaulē, ir pietiekami vietas uzlabojumiem un mūsu klienti ir tie, kas var palīdzēt mums saprast, kur mums ir "plašākās" vietas.
Gaidīšu konkrētus ierosinājumus!

Ar cieņu,
Silvija Avota
silvija.avota@fms.lv
tel. 2659 7741
Fms
Fms 29.02.2012 14:00
2 сообщения на сайте
Aizgāju pie FMS klientu atbalsta - griezos, griezos, kamēr sagriezās galva un gāju mājās
Andaz
Andaz 29.02.2012 14:45
27892 сообщения на сайте
Sveicināta Andaz,

Vai varētu, lūdzu, pateikt detaļas: Klients, modulis, konsultants...
Anonīmā nepatika jau neko nemainīs. Tiekamies un runājam konkrēti.

Gaidu jūsu zvanu vai e-pastu!

Ar cieņu,
Silvija Avota
FMS
Fms
Fms 29.02.2012 16:11
2 сообщения на сайте
Pie konsultanta var VĒRSTIES, var viņam LŪGT PALĪDZĪBU, KONSULTĀCIJU, bet griezties var ap savu asi
Andaz
Andaz 29.02.2012 16:23
27892 сообщения на сайте
Piekrītu Andai.
Sava dzimtā valoda ir jāiemācās, sevišķi ja sevi sauc par konsultantu.

Silvija, mani patiešām sauc Aivars, neesmu anonīms.
Un tikpat ne-anonīmi atbildēšu Jums - dažs labs FMS konsultants ir, kā tautā saka - "tukša vieta" - tikai un vienīgi nosaukums.
Protams, ir pie Jums arī zinoši darbinieki, kuri izpalīdz ar padomu nepieciešamības gadījumā, taču man ir nācies ar grūtībām tādus atrast tikai dažus.

Ja nu kāds paklausīs Jūsu padomam un "griezīsies" pie Jums - lai veicas Jums un tam pārdrošniekam!
Aivars007
Aivars007 29.02.2012 18:18
26984 сообщения на сайте
Praktiskā pieredze darbā ar apvārsni-izmantoju Apvārsni- Horizonu savā grāmatvedības pakalpojumu firmā
Visu apkalpojamo uzņēmumu datu bāzēs šos jautājumus esmu risinājusi saviem spēkiem- Atsevišķos ( sarežģītākos jeb apmaldoties trīs priedēs ) gadījumos izmantots " Zvans draugam" programmas dīlerim " PCK konsultants" Kuldīgā ( pieslēdzas klienta datu bāzēm un risina jautājumus attālināti.Izbrauc arī pie klienta uz vietas.
Tehniskos jautājumos- visu cieņu Aldim un programmas lietošanas specifikā- viņa konsultantu meitenēm ( agrāk Austra Tagad Egita)
Ņemot vērā ģeogrāfiju zinu ka cenu politika cita nekā Rīgā.
Zinot kā Aivars " mīl" rīdziniekus- silti iesaku sadarboties ar šo firmu Kuldīgā.
Prioritāte- kvalificēti pārzin dotoru tehnisko pusui ; tīklu ....
Man sadarbības laikā nav bijusi situācija kāda rodas ar šauri specializētajām R;īgas pakalpojumu sniedzējiem:
1- specs=Es saskrūvēju datoru- par tīklu neko nezinu
2. specs- Es pievienoju tīklā- par Apvārsni neko nezinu
Un tā izsaucot trīs speciālistus pēc jaunā datora nopirkšanas no Rīgas piegādātājiem to darbavietā palaidu tīklā strādāšanai ar " Apvārsni" ( Tiesa tas bija sen)

Šeit lai cik tas neticami izklausītos priekš Apvāršna lietotāja kompleksa apkalpošana no jauna datora komplektācijas ieteikšanas un piegādes līdz tā pieslēgšanai un palaišanai tīklā atrādājot ar Horizonu.
PZ: Lai Ludmila neapbižojas- viņas komentāri diskusiju forumos ir kompetenti un patīkami- bet gribas šeit izgaismot arī tos kas šai forumā tikai šad tad iegriežas. bet ir diskusijas ierosinātāja tēmā kompetenti.
Guntagermane
Guntagermane 29.02.2012 20:49
1303 сообщения на сайте
Es arī par Aldi no Kuldīgas varu teikt tikai to labāko. Viņam patīk savs darbs un interesē tas, ko dara.
Viņš arī Jumi apkalpo pēc vislabākās sirdsapziņas.
Andaz
Andaz 01.03.2012 10:27
27892 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.