Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
būvuzraugs К списку тем
Ответы (10)
Vai tad būvuzraugs nav fiziska persona?
Jāatceras, ka būvuzraugs (fiziska persona) tagad pa jaunam drīkst būt laikam ne vairāk kā 3 uzņēmumos vienlaicīgi.
Painteresējieties šeit www.em.gov.lv
Jāatceras, ka būvuzraugs (fiziska persona) tagad pa jaunam drīkst būt laikam ne vairāk kā 3 uzņēmumos vienlaicīgi.
Painteresējieties šeit www.em.gov.lv
Man arī liekas, ka būvuzraugs ir fiziska persona
Dinaro 28.02.2012 09:53
8241 сообщение на сайте
8241 сообщение на сайте
Palasiet visu, kas par būvuzraugu rakstīts www.em.gov.lv
Man vairs nav būvnieku, tāpēc aktualitātes varu nezināt.
Man vairs nav būvnieku, tāpēc aktualitātes varu nezināt.
na SIA rabotajet chelovek-buvuzraugs.Zaego uslugi SIA vistavljajet schet
Luchik, jūs sniedzat būvuzraudzības pakalpojumus? Man liekas, ka PVN parastajā kārtībā.
Aivar, būvuzraugs pats par sevi ir fiziska persona, tāpat kā piemēram darbu vadītājs, taču visi viņi strādā firmās un pakalpojumu sniedzejs attiecīgi ir juridiska persona.
Ekonomikas ministrija izsniedz juridiskai personai Būvkomersanta apliecību, kuru tā saņem pamatojoties uz to, ka nodarbina licencētas fiziskas personas - būvuzraugus, būvdarbu vadītājus utt. Katrs speciālists tiešām drīkst strādāt pie ne vairāk kā 3 juridiskām personām.
Aivar, būvuzraugs pats par sevi ir fiziska persona, tāpat kā piemēram darbu vadītājs, taču visi viņi strādā firmās un pakalpojumu sniedzejs attiecīgi ir juridiska persona.
Ekonomikas ministrija izsniedz juridiskai personai Būvkomersanta apliecību, kuru tā saņem pamatojoties uz to, ka nodarbina licencētas fiziskas personas - būvuzraugus, būvdarbu vadītājus utt. Katrs speciālists tiešām drīkst strādāt pie ne vairāk kā 3 juridiskām personām.
Jā, mēs sniedzam būvuzraudzības pakalpojumus.Esarī domaju ka parastajā kartībā, paldies .
Anda
Elementāras ābeces patiesības es zinu (vismaz man pašam tā šķiet).
Bet par reversu šajā gadījumā neesmu speciālists - atzīstos godīgi. .
Elementāras ābeces patiesības es zinu (vismaz man pašam tā šķiet).
Bet par reversu šajā gadījumā neesmu speciālists - atzīstos godīgi. .
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть