Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Inventarizācijas pārrēķins К списку тем
Inventarizācijas pārrēķins
Поделитесь пожалуйста, как вы делаете пересчет инвентаризации на дату баланса.
Мне приказали подать, я предложила в форме иззини. ну справки, сказали нет.
Буду весьма признательна..
Ответы (16)
Ничего не поняла. Что такое пересчет инвентаризации на дату баланса?
Может вы имели в виду акты инвен-ции.
Revidente lika
Это когда инвентаризация товара на складе проходила с 04.01.2012-14.01,2012, на 31,12,2011, и склад работал.
Cik saprotu te ir runa par budžeta iestādi. Manā izpratnē, un es arī tā darīju,tas nozīmēja to,ka invetarizāciju sarakstu kopsavilkumā pievieno vēl vienu aili ar nosaukumu "Pēc stāvokļa uz 31.12.2011." Arī es tā darīju pēc revidentes norādījuma, bet... cik revidentu tik viedokļu un VK revidentiem vēl savs viedoklis.
Ā, un vēl atcerējos, vienu aili vēl pievieno klāt , kurā tad ir tas pārreķins - starpība starp inventarizācijas rezultātiem un atlikumiem uz 31.12.2011.g. ar "+" vai "-" zīmi
Nu paldies par atbildi, bet tas man neder tocna.
Kādas vel ailes , man inventarizācija tikai 1 struktur-ba uz 500 lp :'(
Nu bet priekš tam 'taču revidents ir, lai pajautātu tieši kādu formu viņš grib redzēt. Principā ņem datus uz inventarizācijas dienu un skatās kas jāmīnuso vai jāpluso( izgājis pēc pavadzīmēm vai nopirkts ( iegājis)pēc pz.
Jums varbūt kaut vai 1000 lapas, bet inventarizāciju sarakstu kopsavilkums ir uz vienas vai divām lapām un tajos parādās inventarizējamie objekti pa grāmatvedības kontiem - nauda, inventārs, pamatlīdzekļi utt. Vai tad Jums viss ir vienā sarakstā, nekas nav atdalīts? Tad nezinu, kā uzrādīsiet pārrēķinu uz bilances datumu, tad Jums jāprasa tai revidentei.
Inventarizācijas aktā nekas nav jālabo.
Jāsagatavo grāmatvedības izziņa par krājumu korekcijām pēc stāvokļa uz 01.01.2012.
Inventraizācijas rezultāts mīnus saņemtās preces plus izsniegtās preces periodā no 01.01.2012 līdz inventarizācijas dienai jākoriģē attiecībā pret grāmatvedības uzskaiti uz gada sākumu.
Inventarizācijas laikā nekāds sklads nedrīkst darboties, tas ir kategoriski aizliegts.
Man jau baist jautāt, jo varu domāt ka viņa gribēs tā ka Sandra48 rakstija.
Bet faktiskas ailes jau bija ielikti dati pārreikināti uz 31.12 (no programmas ņemti skaitli cik atnaca, un cik pārdots).
Vai ta kas veic tas inventarizācijas uz 31.12.
Sandra
Es sapratu, ka jautājums ir par skladu nevis par naudu.
Inventarizācijas laikā nekāds sklads nedrīkst darboties, tas ir kategoriski aizliegts.
+++
Nu bet tomer strādaja un sklads, un magazins.
Bet kur tas rakstīts ka aizliegts?
Agrāk es rakstiju izziņu, bet tagad teica ka neder
Sandra kopsavilkums ir, to man arī 1 reizi lieka darit. jauns revidents, janie uzradījumi..
Jums varbūt kaut vai 1000 lapas, bet inventarizāciju sarakstu kopsavilkums ir uz vienas vai divām lapām un tajos parādās inventarizējamie objekti pa grāmatvedības kontiem - nauda, inventārs, pamatlīdzekļi utt. Vai tad Jums viss ir vienā sarakstā, nekas nav atdalīts? Tad nezinu, kā uzrādīsiet pārrēķinu uz bilances datumu, tad Jums jāprasa tai revidentei.
Sandra mums ir viss atdalīts, bet tas man kopsavilkums ir mazliet nekkorekts, protams ka vajag ar to pastrādāt un labot pēc sevis, bet kā jau vienmer pēdējaa brīdi viss notiek...
Jums var būt ir iespēja man nosūtit savu paraudziņu, ja var... Iepriekš paldies.
Nu kā es teicu, katrs revidents prasa kaut ko savu (zinu no pieredzes) un ir vēl arī tā, ka viens un tas pats revidents vienā gadā saka - nākošgad dariet tā, kad pēc gada atbrauc uz pārbaudi, tad naturāli sāk lamāties" kas Jums tā lika darīt". (Tāda gan ir tikai viena no visiem ZV) Tas gan atkal ir par budžeta iestādēm , jo tur improvizācijas iepējas ir neierobežotas, mazāk nodokļu lietas, vairāk visādu bezjēdzīgu zīmuļu, dzēšgumiju u.c. uzskaites traktējumi un tad nu revidenti cenšas par tiem 2000 un 2 dienām darba gadā (vienai iestādei) cik nu kurš var un prot. Tas jau redzams no Jūsu jautājuma, man to inventarizācijas pārrēķinu uz bilances datumu prasīja apmēram pirms 6 gadiem, Jums tagad - un visi dzīvi.
Sandra paldies- apsstājamies tomer pie izziņas.
ne -neesmu budzēta, bet 5 gadus atpakaļ strādāju budžeta un varu pateikt, ka tur ar tam revidentiem vieglāk bija.
Закрыть
Краткое описание нарушения