Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Годовой отчет

Saīsinātais gada pārskats К списку тем

Saīsinātais gada pārskats
Pēc gada pārskata likuma 54.p., ja nepārsniedz 2 no dotajiem kritērijiem, var nesastādīt paš kap. pārskatu un naudas plūsmas pārskatu. Bet, ja nākošajā gadā pēc rādītājiem būs jāstāda pilnais gada pārskats , bet kā būs ar šiem ieepriekš minētajiem, jo pārskatos prasās 2 pēdējie gadi??
Lule
Lule 10.03.2012 17:51
41 сообщение на сайте

Ответы (4)

Būs jāsagatavo arī iepriekšējais gads.
Inz
Inz 10.03.2012 18:01
661 сообщение на сайте
nākošajā gadā pēc rādītājiem būs jāstāda pilnais gada pārskats - вы можете еще два года nesastādīt paš kap. pārskatu un naudas plūsmas pārskatu
единственное, что меня интересует, знает ли об этом ЭДС
Kel
Kel 11.03.2012 12:25
12066 сообщений на сайте
Ja sabiedrība bilances datumā pārsniedz vai beidz pārsniegt divus no šā panta otrajā daļā minētajiem kritērijiem, tā attiecīgi zaudē vai iegūst iespēju piemērot šā panta pirmajā daļā minētos atvieglojumus, taču tikai tad, ja tas atkārtojas divus pārskata gadus pēc kārtas. Jaunizveidota sabiedrība var piemērot šā panta pirmajā daļā minētos atvieglojumus pirmajā pārskata gadā, ja bilances datumā nepārsniedz divus no šā panta otrajā daļā minētajiem kritērijiem.
Kel, kritērijiem ir jāatkārtojas divus gadus pēc kārtas, bet , tad kad pirmo gadu ir jāsastāda pilnais pārskats, ir jāliek iekšā arī iepriekšējā gada rādītāji... Vai esmu kaut ko palaidusi garām, ir kas mainījies?
Inz
Inz 11.03.2012 13:57
661 сообщение на сайте
нет, вы все правильно пишите, в этом отношении ничего не поменялось
и да, ретроспективно надо будет показывать
Но может и не случиться этих двух лет подряд. Я чисто теоретически, так как под присяжника всегда считаю. Проще посчитать, чем отбрыкаться.
Kel
Kel 11.03.2012 15:19
12066 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.