Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Gada pārskats К списку тем
Lule 11.03.2012 12:50
41 сообщение на сайте
41 сообщение на сайте
Ответы (22)
Pēc atbildes saprotu, ka tikai EDS?
Lule 11.03.2012 13:00
41 сообщение на сайте
41 сообщение на сайте
Nē pēc atbildes var saprast, ka var nodot arī papīra formātā. Liekas gada pārskata likumā tas starp rindām pateikts.
Manuprāt, to nosaka likums Par nodokļiem un nodevām , 15. pants ;... iesniegt nodokļu administrācijai šajā likumā vai konkrēto nodokļu likumos paredzētās nodokļu un informatīvās deklarācijas rakstiskā vai elektroniskā veidā nodokļu normatīvajos aktos noteiktajos termiņos. Nodokļu maksātāji, izņemot fiziskās personas, kas neveic saimniecisko darbību, nodokļu un informatīvās deklarācijas Valsts ieņēmumu dienestam iesniedz elektroniskā veidā. Nodokļu maksātāji, iesniedzot Valsts ieņēmumu dienestam nodokļu un informatīvās deklarācijas elektroniskā veidā, izmanto Valsts ieņēmumu dienesta elektroniskās deklarēšanas sistēmu;
Kur nosaka, ka tas attiecas uz nodokļu deklarācijām, tādēl Gada pārskatu var iesniegt " papīrā" , bet UIN deklarāciju nevar.
Kur nosaka, ka tas attiecas uz nodokļu deklarācijām, tādēl Gada pārskatu var iesniegt " papīrā" , bet UIN deklarāciju nevar.
Vai tad Gada pārskatu likuma 66.pantā tas nav noteikts?
Pata 21.03.2012 16:06
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
Formaljno vsjo v EDS, no na praktike prinimajut ewe papiraa! i sdavatj sejchas mozhno v ljubom VID raj.,nezavisimo v kakoj vi.
UIN deklarācija jau nav gada pārskats vai tā sastāvdaļa.
Nu cik reizes var jautāt par vienu un to pašu.
UIN deklarācija un gada pārskats ir katrs par sevi.
skazhite,a UIN deklaraciju toze sdali v buazhnom vide?
вчера сдала ГО в отделе ВИДа Пардаугава
Atvainojos gribēju citēt šo jautājumu.
декларацию ПНП и расчет авансовых платежей сначало сдала в ЭДСе, когда приняли распечатала, подшила к ГО и поехала в ВИД
UIN deklarācija NAV gada pārskata sastāvdaļa un to iesniedz atsevišķi un nekur klāt nešuj.
Es savā eksemplārā iešuju gan UIN dekl, gan avansa aprēķinus, un vēl kontu apgrozījuma pārskatus pirms un pēc slēgšanas, gan bilanci un PZA ar visiem santīmiem un izvērsumiem pa kontiem, un vēl 8290, 8260 kontu izvērsumus un visus PL nolietojuma aprēķina pielikumus.....
ja ko pēc gadiem 3 ievajadzēsies - viss ir kopā salikts, nekas nekur nav jāmeklē.
Es savā eksemplārā iešuju gan UIN dekl, gan avansa aprēķinus....
Vai VID nododamajā eksemplārā arī?
Man trīs gadus atpakaļ VIDā lika izņemt ārā no gada pārskata gan UIN deklarāciju, gan avansa aprēķinu :'(
Man trīs gadus atpakaļ VIDā lika izņemt ārā no gada pārskata gan UIN deklarāciju, gan avansa aprēķinu :'(
Es savā eksemplārā iešuju gan UIN dekl, gan avansa aprēķinus....
Kāpēc neņemt un neizlasīt likumā? "Finanšu pārskats kā kopums sastāv no bilances, peļņas vai zaudējumu aprēķina, naudas plūsmas pārskata, pašu kapitāla izmaiņu pārskata un pielikuma. ...."
http://www.likumi.lv/doc.php?id=66461
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть