Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Приложение документов к отчетам в ЭДС К списку тем
Ответы (8)
Es vispār nesaprotu, kas tie par formātiem ODt, ODS un kurš lieto tādus TIF, TXT.... Populārākais ir .doc un xls, bet nē, šiem vajag docx un xlsx. No Open Office varu pārvērst tikai PDF formātā, no piedāvātajiem uz docx man nav iespējas.
Ja ir W7, tad ir TIF,docx,xlsx.VIDā sen jau strādā ar W7.
Japaina 12.03.2012 20:57
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Nu nez man ir WIn7, bet nav Microsoft Office7. Drīzāk jau docx formātu iegūst MOffice7.
VID vispār strādā kā viņiem patīk, vēl arī paraksta dokuemntus ra elektronisko parakstu un man vajadzēja lejupielādēt programmu, kas atver šādu edoc. formātu, lai izlasītu sūtījumu.
VID vispār strādā kā viņiem patīk, vēl arī paraksta dokuemntus ra elektronisko parakstu un man vajadzēja lejupielādēt programmu, kas atver šādu edoc. formātu, lai izlasītu sūtījumu.
Nu, jā Offce 2007 vai 2010.VIDvienkārši ir jauni datori un programmas.
Japaina 12.03.2012 21:13
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
2. Veiktas izmaiņas EDS dokumentiem pievienojamo failu apstrādē. Dokumentiem, kuros ir pieejama failu pievienošanas iespēja, turpmāk atļauts pievienot šādu formātu failus: TXT, ODT, ODS, DOCX, XLSX, PDF, JPG, JPEG, TIF, TIFF, PNG. Lietotāju ērtībām failu formāti un maksimāli pieļaujamie failu izmēri tiek attēloti dokumentos failu pievienošanas sadaļās.
Japaina 12.03.2012 21:33
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть