Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVN dekl.pielikums
Runa ir par summām, kas atsevišķi jāuzrāda pielikumos virs Ls 1000.
Piemēram:
1.gad Realiz.precefirmai 05.02.2012. Nr.006 Apliek.summabez PVN -950 Ls;
23.02.2012. Nr.0025 Apliek. smms bez PVN - 932 Ls.
Vai sastādot pielikumu šīs summas par mēnesi jāskaita kopā un jāuzrāda pie darījumiem virs Ls 1000.
Ответы (22)
MK noteikumi par PVN deklarācijas aizpildīšanu
www.vid.gov.lv
Jāuzrāda par katru dokumentu, ja virs 1000Ls? Tātad dotajā piem. parādās kopsummā!?
Februāra deklarācijā vēl tikai pielikumā jāatšifrē katru atsevišķu darījumu, kas bez PVN pārsniedz 1000.00,
sākot ar marta deklarāciju būs jāatšifrē (ar jauniem kodiem) darījumus zem 1000.00 Ls, ja ar vienu partneri kopsumma pārsniegs 1000.00 Ls.
Paldies
Februāra deklarācijā vēl tikai pielikumā jāatšifrē katru atsevišķu darījumu, kas bez PVN pārsniedz 1000.00,
sākot ar marta deklarāciju būs jāatšifrē (ar jauniem kodiem) darījumus zem 1000.00 Ls, ja ar vienu partneri kopsumma pārsniegs 1000.00 Ls.
Sākot ar marta deklarāciju - nekur nav pazudis arī iepriekšējais princips - uzrādīt atsevišķi, ja darījums ir virs 1000 latiem bez nodokļa.
Kā to var izdarīt praktiski? Ja pielieto atlasi 1000 latus, tad neatšifrētos paliek arī tie partneri, kuriem kopējās darījumu summas sasniedz un pārsniedz 1000 Ls. Ja atlasi vispār nepiemēro, tad tieks atšifrēti arī pilnīgi visi sīkie darījumi. Tad iznāk, ka visa atlase jāveoc ar roku. Vai arī es ko nesaprotu?
Jā lieto gan atlase virs 1000, kur ir vienā dokumentā summa ar savu kodu un atlase kur kopā pa vairākiem dokumentiem ar vienu partneri sastāda virs 1000 ar savu kodu. Kas tur neskaidrs.
Kā to var izdarīt praktiski? Ja pielieto atlasi 1000 latus, tad neatšifrētos paliek arī tie partneri, kuriem kopējās darījumu summas sasniedz un pārsniedz 1000 Ls. Ja atlasi vispār nepiemēro, tad tieks atšifrēti arī pilnīgi visi sīkie darījumi. Tad iznāk, ka visa atlase jāveoc ar roku. Vai arī es ko nesaprotu?
man nekas ar roku nav jāveic - man programma atlasa, salasa, saskaita u.c.
Lūdzu atsaukties Zalktis lietotājus, kam arī ir šī problēma. Man nekā nesanāk.
Es domāju, ka šajā versijā tas nemaz nevar sanākt. Vai Jums ir 2012. gada versija ar jauninājumu par jaunajiem kodiem un izmaiņām PVN1-1 pielikumā? Kad es pēdējo reizi konsultējos ar Zalktis veidotājiem, viņi teica, ka 2012. gada jaunajai versijai būs labojums, ko no
www.sore.lvvarēs lejuplādēt. Ja jau Jums tas viss ir, tad es nezinu.
Nav nekur jāsteidzas - līdz marta atskaitei vēl laiks!
Man ir 2012.1.162 versija. Tad jau iespējams, ka ir vēl kāds jauninājums
sore.lv Meklēšu. Paldies pagaidām.
Kamēr par martu būšot jānodod PVN atskaites, viņš teica, ka būs . Iespējams, ka vēl nav.
Zalktim ir jauninājums, sazinieties ar izstrādātājiem. Ļoti skaisti filtrē peč koda V.
Man ir 2012.1.162 versija. Tad jau iespējams, ka ir vēl kāds jauninājums
sore.lv Meklēšu. Paldies pagaidām.
lapā
sore.lvjau ir pieejams jauninājums 170.versijai
Viss kārtībā. Tikai to man arī vajadzēja. Uzinstalēju 17.versiju Un beigās izrādījās, ka tik vien tā bēda! Labs gan tāds forums, kur aprunāties ar gudriem grāmatvežiem. Tagad viss OK! Smuki parādās kodiņš "V". Paldies!
Nu re, man pašai arī radās pamats jauninājumus uzinstalēt jau šodien
.Ja nu kas , lai nepazūd kodiņš V.
А как делать в случае, если от одного партнера есть 3 счета- на 1500, 300 и 500 лат?
Указывать первый счет отдельно, а остальный в общей куче? Или все-таки выделять с кодом V?
Pervij otdeļno, ostaļnije v kuče, tak točno
Закрыть
Краткое описание нарушения