Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
ZS un privātām vajadzībām izņemta nauda К списку тем
Ответы (13)
Saprotu tā , ka tagad nē, tikai noslēdzot 2012.gadu Tad skatās kāda ir peļņa, tad reizē ar gada pārskata nodošanu un lēmumu par peļņas sadali, ja šis privātais izņēmums ir no 2012.gadapeļņas, tad jāaprēķina IIN 10% visai sadalāmajai dividendēs 2012.g.peļņai vai vismaz summai kas ir izņemta privātām vajadzībām, kas tad tiek pielīdzināta dividendēm. Tur ir varianti, ja sadala visu peļņu 2012.g. tad visai summai 10%, bet var arī visu nesadalīt, tad tikai izņemtajai. Bet ja izņemtā summa ir no iepriekšējo gadu peļņas tad ne, un ja ir zaudējumi tad arī nē.
Ifinanses par to tagad ir ļoti labs raksts ar visiem piemēriem visādiem gadījumiem. Izlasiet, viss būs skaidrs.
Ifinanses par to tagad ir ļoti labs raksts ar visiem piemēriem visādiem gadījumiem. Izlasiet, viss būs skaidrs.
Bet, ja 2011.gadapeļņa tiek "pārlikta" uz 3210 kontu, tad sanāk, ka jebkurā gadījumā ir jāmaksā šis 10% IIN?
Спасибо,абонемент дорогой, а СМС из этого раздела оплатить нельзя.
Илма,посоветуйте пожалуйста,как лучше сделать.
ZS ir liela nesadalītā peļņa par 2005-2010 g.
Составляя годовой отчет за 2011 год эту прибыль надо распределить, чтобы хозяин мог ее выбирать без налога? Консультанты говорят,что надо поставить ее в кредиторы,но мне этот вариант не нравится.Может пусть стоит как нераспределенная прибыль прошлых лет?
Илма,посоветуйте пожалуйста,как лучше сделать.
ZS ir liela nesadalītā peļņa par 2005-2010 g.
Составляя годовой отчет за 2011 год эту прибыль надо распределить, чтобы хозяин мог ее выбирать без налога? Консультанты говорят,что надо поставить ее в кредиторы,но мне этот вариант не нравится.Может пусть стоит как нераспределенная прибыль прошлых лет?
Manuprāt, lai stāv kā nesadalītā peļņa iepriekšējo gadu. Tad šo summu varēs izņemt bez IIN 10% nodokļa nomaksas.
На счету "personiskie ieguldijumi", допустим 3220,после 2012 года будут отражаться операции со средствами вложенными до 2012 года. А начиная с 2012 года вступает счёт 1380"Aizdevumi dalībniekiem?
Mazura 29.06.2012 15:23
773 сообщения на сайте
773 сообщения на сайте
Нет не так. Читаю дальше.
Mazura 29.06.2012 15:26
773 сообщения на сайте
773 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть