Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Закрытие счетов в Tildes Jumis К списку тем
Закрытие счетов в Tildes Jumis
Добрый день, ищу бухгалтера кто работает на Тилде. Никак не могу закрыть счета. Может кто-то сможет помочь за небольшую оплату?
Заранее спасибо.
Ответы (15)
Spasibo za ssilki, ja po etoi instrukcii i zakrivala. No mne nado proveritj praviljno li, t.k virsgramata seichas vigljadit po drugomu. V obshem nado pereproveritj.
Ja noslēdzāt līdz galam, tad virsgrāmatā vairs nav operāciju konti.Jagribat , varat izdzēst finansu dokumentos ierakstu Bilance un sākt no jauna slēgt.
150,- LVL pēc nodokļu nomaksas un pārbaudīšu Jūsu datus
9.martā Biznesa kompleksā bija apmācības - bilance, peļņas vai zaudējumu aprēķins, kontu slēgšana.
šo piektdien - par PVN deklarācijām (specifikācijas utml).
Nāciet un mācieties!
Tas apmācības ir par maksu?
Spasibo za ssilki, ja po etoi instrukcii i zakrivala. No mne nado proveritj praviljno li, t.k virsgramata seichas vigljadit po drugomu. V obshem nado pereproveritj.
ja grāmatvedības uzskaite ir sveša un kāds uzņemas kaut ko pārbaudīt tad noteikti arī kaut kas ir jālabo (varbūt) un jāizskaidro
Apmācības vienmēr ir par maksu.
Skola maksā naudu!
67227202 - jautājiet.
Ja Jums ir licencēts Jumis, vakar bija bezmaksas seminārs, varējāt atnākt un tehniskā atbalsta speciālistiem izprasīt visu, kas uz sirds.
Я на Тилде работаю. делаю так, Jauns Gramatojums и в нем (на основании вирсграматы)все счета закрываете на 8610 как обычно.
Я на Тилде работаю. делаю так, Jauns Gramatojums и в нем (на основании вирсграматы)все счета закрываете на 8610 как обычно.
неправильно делаете.
Смотря что Вы имеете ввиду неправильно,остатки у меня все идут. В Тилде есть закрытие счетов автоматичеки . Но мне надежней самой все сделать
Напишите пожалуйста, как правильно по Вашему, может так будет еще проще.
А,ну если в Тилде делать биланцес апрекинс,то конечно я неправильно делаю! Я просто в ручную баланс предпочитаю делать.
А,ну если в Тилде делать биланцес апрекинс,то конечно я неправильно делаю! Я просто в ручную баланс предпочитаю делать.
Jāizlasa Palīgs. Nav jātaisa Grāmatojums, bet gan Kontu slēguma dokuments, citādi PZA nebūs par diviem periodiem, bet tikai par vienu. tas viss aprakstīts Palīgā,
Закрыть
Краткое описание нарушения