Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
Tildes Jumis datu bazes versija nesakrit ar klienta vides versiju К списку тем
Livucis 25.03.2012 18:32
505 сообщений на сайте
505 сообщений на сайте
Ответы (19)
Es arī tā īsti neatceros, bet domāju, ka pats pirmais ir jāpievieno.
Japaina 25.03.2012 18:37
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Nepieciešams uzlikt vienu un to pašu jauninājumu. Ja klienta vide "jaunāka", tad palaidiet vēlreiz jauninājumu un "pievienojiet" attiecīgo datu bāzi.
Paldies,paldies,viss izdevas jau pašai
Livucis 27.03.2012 11:12
505 сообщений на сайте
505 сообщений на сайте
Paklau, vai ar Tildes Jums var strādāt attālināti - caur serveri vai kā citādi? No mājām, piemēram, caur internetu.
Jā, esmu tā strādājusi.
Japaina 05.05.2012 13:55
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Paklau, vai ar Tildes Jums var strādāt attālināti - caur serveri vai kā citādi? No mājām, piemēram, caur internetu.
Tikai nepieciešamas pilnais Jumis. Ar Mini Jumi tādas iespējas nav, jo tas ir domāts darbam uz viena datora.
Ierobežojumi
Pastāv šādi lietošanas ierobežojumi:
var kārtot tikai viena uzņēmuma uzskaiti;
sistēma ir paredzēta tikai vienai darba vietai;
sasniedzot limitu - 70 000 latu lielu apgrozījumu kalendārajā gadā - tiek parādīts attiecīgs brīdinājums un sistēmu var turpināt lietot vēl tikai divus mēnešus;
algu sarakstā nevar būt vairāk kā 10 darbinieki (parastajā režīmā) vai 5 darbinieki (MUN režīmā);
brīdinājums par darbinieku darba algas limita - 500 latu mēnesī - pārsniegšanu (tikai MUN režīmā).
sasniedzot limitu - 70 000 latu lielu apgrozījumu kalendārajā gadā - tiek parādīts attiecīgs brīdinājums un sistēmu var turpināt lietot vēl tikai divus mēnešus;
algu sarakstā nevar būt vairāk kā 10 darbinieki (parastajā režīmā) vai 5 darbinieki (MUN režīmā);
brīdinājums par darbinieku darba algas limita - 500 latu mēnesī - pārsniegšanu (tikai MUN režīmā).
Ierobežojumi
Bet ja mana vecmāmiņa nav apglabāta Raiņa kapos - tad var? Vai arī tomēr nevar?
Dārgi man nav ko samaksāt.
Būs jāatsakās no tiem priekiem.
Ar Apvārsni ir līdzīgi - spēj tikai maksāt.
Būs jāatsakās no tiem priekiem.
Ar Apvārsni ir līdzīgi - spēj tikai maksāt.
Aivar, jums jāaprunājas ar datorspečuku.
Japaina 07.05.2012 20:47
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Vēl neko skaidri nezinu - kas un kā. Būs tikšanās, tad jau redzēs, kas notiks tālāk.
Vajag beidzot tikties ar mani un par Jumi aprunāties:)
Starp citu - tagad ir ļoti lielas atlaides Jumja iegādei
Anda - uzņēmumam tas jupis (atvainojos - Jumis) jau ir.
Es tikai pagaidām nezinu, kāda versija, uz kādiem noteikumiem.
Ja būs lemts ar to strādāt, lūgšu padomu, protams.
Anda - uzņēmumam tas jupis (atvainojos - Jumis) jau ir.
gaidu e-pastu
Būs jau labi, pieradums pie citas programmas ir grūti pārvarams (zinu no pieredzes).
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть