Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Darba algas samazināšana К списку тем
Mmissdior 26.03.2012 14:35
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
Ответы (13)
Tādu rīkojumu pareizi nevar uzrakstīt, jo tas būs nelikumīgs.
Darba algu var mainīt, grozot darba līgumu - šos grozījumus abpusēji parakstot.
Darba algu var mainīt, grozot darba līgumu - šos grozījumus abpusēji parakstot.
Paldies! Bet jūms ir paraugi, lai to izdaritu līkumigi!
Mmissdior 26.03.2012 14:40
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
Paldies par atbildi, bet ko man tur rakstit . Ka darbinieks un uzņemuma vadītājs vienojas par darba algas samazināšanu uz laiku 2 meneši? Ta?
Mmissdior 26.03.2012 14:46
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
Paldies!
Mmissdior 26.03.2012 14:49
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
tieši tā arī rakstīsiet - grozīt darba līguma tādu un tādu punktu un izteikt sekojošā redakcijā: ..... tur pārrakstat līguma punktu ar jauno algu.
Pēc tam arī norādiet pielikumā, kad tas stājas spēkā un līdz kuram datumam tas ir spēkā
Pēc tam arī norādiet pielikumā, kad tas stājas spēkā un līdz kuram datumam tas ir spēkā
Servente 26.03.2012 14:49
414 сообщений на сайте
414 сообщений на сайте
Paldies par atbildi, atvainojie lūdzu, bet kur man to vajag rakstit ? Sastadit jaunu darba līgumu vai sastadit tikai vienošanas un tur visu aprakstit un pēc tam sastadit rīkojumu? Es pareizi saprotu?
Mmissdior 26.03.2012 20:12
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
Mmissdior - vai Jūs esat jurists? Vai vismaz ar juridisko izglītību? Ja nē - tad dodieties juridiskās lietas kārtot pie jurista.
Darba līgums, tā grozījumi ir juridisks dokuments - mēs te esam grāmatveži. Grāmatvedis un jurists ir divas dažādas lietas. Un, ja negribat lielas nepatikšanas, labāk juristam pajautājiet!
Darba līgums, tā grozījumi ir juridisks dokuments - mēs te esam grāmatveži. Grāmatvedis un jurists ir divas dažādas lietas. Un, ja negribat lielas nepatikšanas, labāk juristam pajautājiet!
Paldies visiem!!!!!!!!!!!!!!
Mmissdior 27.03.2012 11:46
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть