Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Mikro uzņēmuma gada pārskata iesniegšana К списку тем
Mikro uzņēmuma gada pārskata iesniegšana
Sveiki!
Mikro uzņēmums dibināts 2011. gada martā.Gada pārskata iesniegšanas termiņš ir 30.04.2012?Gada pārskatu sastāda par periodu no 01.03.-31.12.2011?
Paldies!
Ответы (21)
Paldies!un nekādas citas atskaites jau nav jāiesniedz- es domāju piem. UIN dekl. vai kautkas tamlīdzīgs?
Protams nerunāju par I. cet. deklarāciju..
Tas nozīmē, ka gada pārskatu iesniedzu par 9 mēnešiem.
Jā un nekādas UIN dekl. to taču nemaz nerēķina.
Vienkārši pirmo reizi jātaisa un jāiesniedz un vēl MU, tādēļ tādi muļķīgi jautājumi..Paldies Jums!
Илма, а если это ИК? Ему кроме декларации еще нужно что-то сдааать? Вот леньв нормативку лезть
Господи, что написала...
ИК кроме декларации еще нужно что-то сдавать?
Albina- Es ar ne pa tēmu atbildēju
Albina, es te vienu saraksti lasu un neko nesaprotu ko tie cilvēki runā par kaut kādu finansu pārskatu IK. IK tāpat ir fiziska persona, IIN maksātājs, kas nodod IIN gada deklarāciju. Tikai ja vienkāršā ierakstā tad aizpilda D3 formu ( protams ja nav fiksētā IIN maksātāji, tiem D5 ), ja divkāršā ierakstā, tad D3 prim kam pievieno ieņēmumu izdevumu pārskatu un bilanci, viss aiziet uz D formu.
Piedodiet, Sovita1, es arī ne pa tēmu
Albina, es te vienu saraksti lasu un neko nesaprotu ko tie cilvēki runā par kaut kādu finansu pārskatu IK. IK tāpat ir fiziska persona, IIN maksātājs, kas nodod IIN gada deklarāciju. Tikai ja vienkāršā ierakstā tad aizpilda D3 formu ( protams ja nav fiksētā IIN maksātāji, tiem D5 ), ja divkāršā ierakstā, tad D3 prim kam pievieno ieņēmumu izdevumu pārskatu un bilanci, viss aiziet uz D formu.
Не будет у него ни Д3, ни Д3 прим. ИК - плательщик микроналога. Ему нужно еще что-нибудь сдавать по микроналогу?
Nē nekas nav jānodod tādā gadījumā tikai MUN deklarācijas pa ceturkšņiem.
Sveiki!
Mikro uzņēmums dibināts 2011. gada martā.Gada pārskata iesniegšanas termiņš ir 30.04.2012?Gada pārskatu sastāda par periodu no 01.03.-31.12.2011?
Paldies!
Gribētu piebilst, ka gada pārskata periods būs no tā marta datuma, kurā ir dibināts. Protams, ja tas ir 1.marts tad gada pārskata periods ir 01.03.2011 - 31.12.2011.
Спасибо, Илма. Я тоже так думала, но засомневалась. Вдруг что-то пропустила
Jā tā ir.
На сколько я знаю, Микро предприятие сдаёт раз в квартал декларацию о доходах и уплачивает налог 9 % с оборота.
В конце года в этом случае не нужно подавать дополнительные декларации, или всё таки нужно подавать Gada deklaraciju вместе с МП декларацией ??
Neko nesapratu.Uzdodietnormālu jautājumu.
Владелец Микро предприятия должен подавать MU deklaracija 1 раз в квартал, 4 раза в год. В конце года никаких дополнительный деклараций подавать не нужно. Верно?
Ja tas MUN maksātājs ir SIA, tad viņam katru ceturksni jāiesniedz MUN deklarācija un Gada pārskats.
Закрыть
Краткое описание нарушения