Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
pārejam uz Horizon - help! К списку тем
Lanalana 27.03.2012 15:00
4 сообщения на сайте
4 сообщения на сайте
Ответы (147)
Uzrakstiet vai piezvaniet uz http://arise.lv/content/kontakti
Noktirne 27.03.2012 15:07
103 сообщения на сайте
103 сообщения на сайте
var apjautāties arī http://www.cervon.lv/lv/kontakti/
Mīļo cilvēk! tur ar grāmatvedības zināšanām nepietiek.
99% atskaišu taisa paši Horizon izstrādātāji, bet Jums priekš viņiem jādod darba uzdevums.
99% atskaišu taisa paši Horizon izstrādātāji, bet Jums priekš viņiem jādod darba uzdevums.
@Andaz, vai tiešām lai uztaisīt vienkaršas atskaites vadībai (lai šie mani netramdītu katru reizi lai uzzināt cik bija aprozījums konkrētā veikalā konkrētā periodā) vajag darba uzdevumu Horizon izstrādātājiem?!
tā kā neorientējos programmā (un vispār grāmatvedības programmās), iespējams, ka mani jautājumi ir nepārāk "gudri", tāpēc arī meklēju kādu, kas man palīdzētu saprast ko varu pati ar esošo programmu dabūt ārā un kur vajag darba uzdevumu.
parējiem liels paldies, paskatīšos un zvanīšu nākamnedēļ, šonedēļ neesmu lv..
tā kā neorientējos programmā (un vispār grāmatvedības programmās), iespējams, ka mani jautājumi ir nepārāk "gudri", tāpēc arī meklēju kādu, kas man palīdzētu saprast ko varu pati ar esošo programmu dabūt ārā un kur vajag darba uzdevumu.
parējiem liels paldies, paskatīšos un zvanīšu nākamnedēļ, šonedēļ neesmu lv..
Lanalana 27.03.2012 15:36
4 сообщения на сайте
4 сообщения на сайте
Horizon atskaites, protams, var pielāgot pats lietotājs. Tam ir domāts Horizon atskaišu redaktors, kurā var salikt vajadzīgos laukus, sagrupēt, sasummēt, u.t.t.
Noktirne 27.03.2012 15:50
103 сообщения на сайте
103 сообщения на сайте
Horizon atskaites, protams, var pielāgot pats lietotājs. Tam ir domāts Horizon atskaišu redaktors, kurā var salikt vajadzīgos laukus, sagrupēt, sasummēt, u.t.t.
Bet arī tam vajag zināšanas. Pie tam - jāzina, ko tais atskaitēs salikt.
Andaz- nav jau tik sarežģīti sataisīt tās atskaites, un arī zināšanas- ja saprot pamatprincipus - tas ir gan viegli, gan ātri:)
Bet arī tam vajag zināšanas. Pie tam - jāzina, ko tais atskaitēs salikt.
Nu jā, tas jāprasa vadībai, ko viņi grib redzēt.
Mazāk pieredzējušam lietotājam gan varētu paprasīt vairāk laika starp visiem piedāvātajiem laukiem (tie mēdz būt simtiem) atrast īsto, kas vajadzīgs. Bet nu tāpēc jau cilvēks meklē kādu, kas varētu palīdzēt.
Noktirne 27.03.2012 16:39
103 сообщения на сайте
103 сообщения на сайте
Ja liksies par dārgu - prasiet man - es tieši strādāju šajā programmā gan ar vairumtirdzniecību, gan arī ar mazumtirdzniecību.
Tik dārgs kā citi neesmu.
Tik dārgs kā citi neesmu.
Ja liksies par dārgu - prasiet man
Aivar- no zākāšanas nonāciet ka variet palīdzēt citiem. No ko- kas ilgi nāk tas labi nāk
Aivar- no zākāšanas nonāciet ka variet palīdzēt citiem. No ko- kas ilgi nāk tas labi nāk
Aivar- jauno Horizon versiju uzliki?? (3.210.)- ir ko pastrādāt ja darījumi ar valūtām.Norezervē laiku.Vakarpāris stundas pētīju pēc apraksta kamēr tiku uz skaidriem ūdeņiem ( biju jau brīdināta ka ši ir salīdzinoši smaga pāreja)
Neko man neviens neuzskata par vajadzīgu teikt - kas jauns, kas vecs.
Pēdējās dienās pat klienta apgrozījumu apskatīties vairs nevar - atbid, ka atmiņas pietrūkst.
Zvanīju uz FMS - automātiskais atbildētājs saka - birojā neviena nav.
Kolosāla apkalpošana par tūkstošiem.
Man ir darījumi ar valūtām - taču maz. Tikai EUR un LVL. Apvārsnī.
Horizonā gan ir visi sū**, ieskaitot tādus kā LTL un PLN.
Gan jau es kaut kā. Ir jau vēl xls un kalkulators.
Pēdējās dienās pat klienta apgrozījumu apskatīties vairs nevar - atbid, ka atmiņas pietrūkst.
Zvanīju uz FMS - automātiskais atbildētājs saka - birojā neviena nav.
Kolosāla apkalpošana par tūkstošiem.
Man ir darījumi ar valūtām - taču maz. Tikai EUR un LVL. Apvārsnī.
Horizonā gan ir visi sū**, ieskaitot tādus kā LTL un PLN.
Gan jau es kaut kā. Ir jau vēl xls un kalkulators.
Par tūkstošiem ar kalkulatoru...
Japaina 31.03.2012 22:44
10269 сообщений на сайте
10269 сообщений на сайте
Aivar- ja nenomainīsi versiju- jauno PVN pielikumu dators pats netaisīs un atkal lamāsi programmu
PZ: kad izprot jauno versiju- ir ļoti laba.
Sevišķi ja ir vienai firmai vairāku valūtu norēķini.
Japaina- ar Horizonu nu tiešam kalkulatoru nevajag. Tagad par maksājumu grafikus var iedabūt iekšā.
PZ: kad izprot jauno versiju- ir ļoti laba.
Sevišķi ja ir vienai firmai vairāku valūtu norēķini.
Japaina- ar Horizonu nu tiešam kalkulatoru nevajag. Tagad par maksājumu grafikus var iedabūt iekšā.
Gunta - tieši PVN arī bija viens no klupšanas akmeņiem.
Vēl joprojām daļu skatos no programmas, pārējo visu taisu ar roku xls.
Man tā arī atbildēja - mums nav tādu uzņēmumu kā Jūsejais, tāpēc mēs nezinām, kā to "dabūt gatavu".
Rīt sākšu riņķa danci no jauna - mēģināšu uzzināt, kad un kas piegādās jauno versiju. Un skatīties, kas no tā visa sanāk.
Man jau nav problēma tikai ar FMS, ar uzņēmuma "menedžeriem" ir tas pats - viņi tikai menedžē - no rīta līdz vakaram. Kas notiek ar programmu un kā jūtas grāmatvedība, tas viņiem - varat iedomāties kurā vietā.
Man pašlaik ir 3.170.330 versija.
Vēl joprojām daļu skatos no programmas, pārējo visu taisu ar roku xls.
Man tā arī atbildēja - mums nav tādu uzņēmumu kā Jūsejais, tāpēc mēs nezinām, kā to "dabūt gatavu".
Rīt sākšu riņķa danci no jauna - mēģināšu uzzināt, kad un kas piegādās jauno versiju. Un skatīties, kas no tā visa sanāk.
Man jau nav problēma tikai ar FMS, ar uzņēmuma "menedžeriem" ir tas pats - viņi tikai menedžē - no rīta līdz vakaram. Kas notiek ar programmu un kā jūtas grāmatvedība, tas viņiem - varat iedomāties kurā vietā.
Man pašlaik ir 3.170.330 versija.
Aivar- nu pārņerm profesionāla ziņkārība- kas tik unikāls var būt???? ka Horizonā nevar dabūt ārā PVN. Ko nevar dabūt ārā- pielikumus jeb pašu deklarāciju????
Nav taču nekā unikāla.
FMS konsultanti neprot "dabūt ārā" deklarācijas 50. un 51.r., piemēram.
Arī PVN1 II.sadaļa iznāk "čerez"...
Ja nesaprot tik vienkāršas lietas, ko vēl no viņiem prasīt.
FMS konsultanti neprot "dabūt ārā" deklarācijas 50. un 51.r., piemēram.
Arī PVN1 II.sadaļa iznāk "čerez"...
Ja nesaprot tik vienkāršas lietas, ko vēl no viņiem prasīt.
Mani izbrīnē situācija- deklarācija aprēķinās pilnībā un arī šis rindiņas. Pielikums - atlasās ideāli. Tagad nedaudz nojaucu ar jaono koka un celtniecības kārtībuy- vienkārši neesmu piesēdusies un aprakstījusi.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть