Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения
Продам SIA К списку тем
Personn 31.03.2012 21:35
17 сообщений на сайте
17 сообщений на сайте
Ответы (24)
Бухгалтера покупатель выбирает сам.
Personn 01.04.2012 15:21
17 сообщений на сайте
17 сообщений на сайте
Cena pēc vienošanās. Piedāvājumus par cenu sūtiet privāti.
Personn 01.04.2012 16:55
17 сообщений на сайте
17 сообщений на сайте
Vai varat izskaidrot pirkšanas loģiku?
Ja SIA tagad jebkurš var nodibināt ar PK 1 lats, neiztērējot vairāk par 30,35 Ls.
Mans piedāvājums - 31,35 lati.
Ja SIA tagad jebkurš var nodibināt ar PK 1 lats, neiztērējot vairāk par 30,35 Ls.
Mans piedāvājums - 31,35 lati.
Loģika būtu tāda, ka PK jau ir ieguldīts 2000, tātad vairāk nav jāiegulda. PVN maksātāji kotējas, jo varbūt nav tik viegli to iegūt. Parasti pērk par 2100, - Ls, kur 2000 virtuāli 100 reāli:-D
+ Ilma teiktajam
pērk gatavu SIA, jo
- Daudziem nav laika nodarboties ar dibināšanu un vajag SIA ātri,
- Grūti nokārtot PVN maksātāja statusu,
- Daudziem nepieciešams SIA apgrozījuma dēļ, labas vēstures dēļ, licences
u.c. iemesli.
pērk gatavu SIA, jo
- Daudziem nav laika nodarboties ar dibināšanu un vajag SIA ātri,
- Grūti nokārtot PVN maksātāja statusu,
- Daudziem nepieciešams SIA apgrozījuma dēļ, labas vēstures dēļ, licences
u.c. iemesli.
Personn 01.04.2012 18:13
17 сообщений на сайте
17 сообщений на сайте
Biežāk gan esmu dzirdējusi, ka pārdod SIA, kura jau ir "sasmērējusies", lai tiktu vaļā, jo likvidējot liekas galvas sāpes.
Nav tik vienkārši, principā jāpierāda, ka gada laikā varēs sasniegt apgrozījumu 35 000 Ls
Un kā tad ar darījumiem, kuru veikšana pēc PVN likuma uzliek par pienākumu reģistrēties PVn maksātājos jau pirms pakalpojuma sniegšanas vai saņemšanas? Vai tad tāds gadījumos VId var atteikt reģistrēt? Turklāt PVN maksātājos jāreģistrējas pirms 35 000 latu sasniegšanas (pēc likuma).
Biežāk gan esmu dzirdējusi, ka pārdod SIA, kura jau ir "sasmērējusies", lai tiktu vaļā, jo likvidējot liekas galvas sāpes.
Tas ir stereotips.
Turklāt "netīrai" SIA bieži vien likvidēts PVN maksātāja statuss u.c.
Personn 01.04.2012 18:24
17 сообщений на сайте
17 сообщений на сайте
Vasarā reģistrējām jaunu SIA - uzreiz arī PVN maksātājos piereģistrējās un neviens neko neprasīja pierādīt.
Vasarā reģistrējām jaunu SIA - uzreiz arī PVN maksātājos piereģistrējās un neviens neko neprasīja pierādīt.
Pilnībā piekrītu.
Acīmredzot, ir kāds iemesls, kāpēc grib pārdot.
Personn - kāda nozare, cik klientu, kāds neto apgrozījums 2011.gadā?
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть