Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
īpašnieka ieguldījums uzņēmumā К списку тем
Verocka 31.03.2012 23:57
162 сообщения на сайте
162 сообщения на сайте
Ответы (15)
в поиск бы сходили, сплошь такие ситуации
пусть сделает подарок, поставите на прибыль
или увеличит уставной деньгами и себе выплатит
viņš nevēlas to saņemt - вот искренне не понимаю такого маневра
пусть сделает подарок, поставите на прибыль
или увеличит уставной деньгами и себе выплатит
viņš nevēlas to saņemt - вот искренне не понимаю такого маневра
Nevēlas, tāpēc, ka nav ko saņemt Mani,mani nav. Paldies Ilma, bet P/Z atšifrējumā man jāraksta nevis pārējie ieņēmumi, bet kaut ka vajag nosaukt - īpašnieka ieguldījums vai izdevumu kompensācija, jo VID var pieprasit atšifrēt, kas ir pārējie ieņēmumi.
Verocka 01.04.2012 14:51
162 сообщения на сайте
162 сообщения на сайте
Kāpēc jāliek ieņēmumos?
Nu un kas, ka zaudējumi?
Vai viņš konkursos piedalās, obligāti vajag peļņu?
Tagad vieglprātīgi ieliks ieņēmumos, pēc tam atpakaļ varēs dabūt tikai ar -15% UIN un -10% IIN.
Nu un kas, ka zaudējumi?
Vai viņš konkursos piedalās, obligāti vajag peļņu?
Tagad vieglprātīgi ieliks ieņēmumos, pēc tam atpakaļ varēs dabūt tikai ar -15% UIN un -10% IIN.
Piekritu Aivaram007, bet ja cilvēks grib, tad p/z postenis - pārējie saimnieciskās darbības ieņēmumi, kas atšifrēsies, kreditoru parādu norakstīšana.
Tikai jāatceras par 10tkst (sākumdeklarēšanos) un jābūt gatavam VID audita laikā pierādīt, kur ņēma naudu, ko aizdot.
Tikai jāatceras par 10tkst (sākumdeklarēšanos) un jābūt gatavam VID audita laikā pierādīt, kur ņēma naudu, ko aizdot.
Anda, nu jau gan - no tumbočkas! Kur gan vēl citur!
Paldies
Verocka 05.04.2012 13:52
162 сообщения на сайте
162 сообщения на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть