Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Ziņojuma pievienošana EDS К списку тем
Ziņojuma pievienošana EDS
Lieta sekojoša un sirmi mati.Biedrības pārskatam jāpievieno Vadības ziņojums.Jebkurā no atļautajiem faila formātiem pievienojot,man izmet ''kļūda pievienojot failu un tālāk teksts ar atļautajiem failu formātiem.Piebildīšu,ka izmēģināju visus formātus,bet rezultāts - 0.Varbūt,kāda ir saskārusies ar tādu problēmu,kā dabūt iekšā to ziņojumu?
Ответы (16)
Varbūt vajaga nomainī faila nosaukumu?
А Вы точно все форматы использовали? Грубо говоря приложения можно приложить если они в ПДФ, новом экселе и новом ворде..... Что даже в ПДФ не брал???
Bez garumzīmēm un mīkstinājumiem.
Dokumentiem, kuros ir pieejama failu pievienošanas iespēja, turpmāk atļauts pievienot šādu formātu failus: TXT, ODT, ODS, DOCX, XLSX, PDF, JPG, JPEG, TIF, TIFF, PNG.
Viss ir bez garumzīmēm,bez mīkstinājumiem,atstarpēm un,jā-visi faila formāti ir izmēģināti,arī PDF
Nu tad parastās EDS problēmas, mani arī pirmīt meta arā.
Paldies,meitenes.Nu,tad rīt iešu ar pretenzijām uz VID
p.s. izmērs ir atbilstošs.
Pamēģini gan ar Mozillu un Explorer.
я в прошлом году через гугл хром не могла приложить, а через мозиллу всё сразу получилось.
No sirds pateicos,nebiju pat iedomājusies par internetpārlūku.Pamēģināju caur Explorer un-sanāca :)) Nelietoju sen šo pārlūku,tāpēc pat biju piemirsusi par tādu variantu.
Liels liels Paldies!!!
Explorer es vienmēr izmantoju priekš EDS.
Не знаю, что вы там не можете приложить через гугл-хром. У меня все прекрасно прикладывается и отправляется.
Man arī
... un bez kādiem gugl hrom.Vienkārši pievienoju PDF formāta dokumentu, kuru nosaukums ir bez garumzīmēm.
Man pašlaik mīļāka ir Mozilla.
Arī visu var gan pielikt, gan arī atņemt.
Pēc vajadzības.
Закрыть
Краткое описание нарушения