Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Годовой отчет

Licence par muzikas atskaņošanu publiskā telpā К списку тем

Licence par muzikas atskaņošanu publiskā telpā
Cien.kolēģi.Padalieties pieredzē,kāda licence ir jāsaņem.Mans darbs ir zobārstu klīnika.Mūzika ir katrā kabinetā.Uzgaidāmā telpā televizors. Cik es sapratu, no publiskotajiem rakstiem, vajag licenci gan no AKKA gan LaIPA
Fidels
Fidels 09.04.2012 10:43
30 сообщений на сайте

Ответы (6)

http://www.akka-laa.lv/
Valterin
Valterin 09.04.2012 12:05
8641 сообщение на сайте
Paldies.Es sapratu par AkkAQ-LAA.,bet ļoti uzstājīgi ir LaIPA ,ka atļaujai jabūt arī no...producentu,izdevēju un izplatītāju apvienības.Kā tas ir praksē.Vai kādam ir divas licences.
Fidels
Fidels 09.04.2012 17:30
30 сообщений на сайте
Tieši tā. Ar labu neatstājas ne vieni, ne otri. Ja negribas kašķēties, jāmaksā abiem.
Abra
Abra 09.04.2012 18:08
2285 сообщений на сайте
Cien.Abra.
Es nevaru atrast kontaktinformaciju par LAiPA(lursoft iruzrādīts gāmatvedis,kas atbild,ka nezin nevienu citu telefonu) Varbūt varat palīdzēt ar kādu kontakta telefonu.
Fidels
Fidels 10.04.2012 12:21
30 сообщений на сайте
Paldies visiem. Atradu visus kontaktus.Varupadalīties ar informāciju,ka dārgākais "prieks" ir televizors ofisā
Fidels
Fidels 10.04.2012 12:51
30 сообщений на сайте
Valterin
Valterin 10.04.2012 22:42
8641 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.