Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Atbilde no VID
Labvakar!
Saskaros pirmo reizi ar šādu lietu un nezinu kur meklēt - tika rakstīts iesniegums papīra formā VIDam par maksājamā MUN sadalīšanu vairākās daļās.. esot atnākusi atbilde, kas skatāma EDS NMDS - bet es nekādi nevaru atrast - KUR??? vai nu nav salikti ķekši kur vajag vai arī es nesaprotu kur jāskatās..????
Paldies jau iepriekš par atbildēm..
... esot atnākusi ...
jautājiet tai personai, kura zināja Jums to teikt
Paldies, Aivars007 par izsmeļošu atbildi... kā jau parasti.. labojam kļūdas, "piekasāmies" pie izteicieniem un vārdu salikumiem u.t.t.
nu ko man bija rakstiit - atnaaca VID veestule iipašniekam uz e-pastu, kurā bija rakstīts teksts "..Lai iepazītos ar dokumenta saturu, jāpieslēdzas VID NMDS sistēmai un jābūt tiesībām skatīt šo pārskatu.".. vai tas ko vairāk izteiktu?
Man žēl, ka Jūs izlasījāt un sapratāt tikai "piekasīšanos" - kā arī daudzi citi šeit.
Es personīgi baumas (esot teicis, esot dzirdējis, kaimiņienei kāds esot teicis) nekomentēju un uz baumām arī padomus nesniedzu.
Ja Jūs pati būtu to vēstuli redzējusi un lasījusi, tad tā arī būtu uzrakstījusi - Saņēmu vēstuli, tajā rakstīts... utt.
Katrai vēstulei beigās ir tās sagatavotāja uzvārds un tālruņa numurs.
Daudz mazāk laika paņem pacelt telefona klausuli un piezvanīt pa norādīto tālruni, nekā rakstīt forumā, sagaidīt kādu atbildi, un pēc tam apspriest vēl šo atbildi.
Lai Jums jauka diena!
Piekrītu Aivaram, nu ir taču lietas un jautājumi, kurus nevar atrisināt Jūsu vietā forums. Tas taču ir pašsaprotami, ja VID atbilde ir tāda, nezināt, kur meklēt, tad uzzvaniet viņiem un pajautājiet. Pa galvu neviens vēl nav sitis. Es vispār cenšos patraucēt VID darbiniekus pa 1898, lai tomēr atstrādā manu nodokļu naudu
Man arī VIDā vienmēr ir atbildējuši.
Forums negatavo un nenosūta vēstules nodokļu maksātājiem.