Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Termiņpagarinājums К списку тем

Termiņpagarinājums
Labdien, kolēģi!

Pirmo reizi sastopos ar termiņpagarinājuma kārtošanu. Izlasīju 24. pantu (Par nodokļiem un nodevām), piezvanīju uz VID. Jautājuma būtība man skaidra, bet tīri tehniski - vai to var darīt caur EDS, vai iesniegums ar bilanci un PZ jānes tomēr uz VID personiski, varbūt vēl kāds papīrs vajadzīgs utt. utjpr. Varbūt kāds var pāris teikumos uzrakstīt savu pieredzi. Paldies!
Neto
Neto 17.04.2012 11:54
74 сообщения на сайте

Ответы (3)

Kā kura Vidā. Vienam VIDam pietiek ar iesniegumu. Var iesniegt EDSā - klientu apkalpošanas daļā. Par bilanci un Pvai Z aprēķinu arī varāt vienoties, citu reizi atļauj pa e-mailu nosūtīt.
Klepa
Klepa 17.04.2012 11:56
6777 сообщений на сайте
Es nesen darīju tā: iesniedzot gada pārskatu, caur EDS nosūtīju iesniegumu klientu apkalpošanas centram par UIN samaksas termiņa pagarinājumu. Pēc 2 nedēļām man zvanīja darbiniece un prasīja kā labāk mums sadalīt summas un kādos termiņos. Mēs esam no rīgas rajona, bet mūsu iesniegumu izskatījā Ludzā.
Unija
Unija 17.04.2012 12:24
302 сообщения на сайте
Bet vadība pēc lēmuma pieņemšanas tomēr nolēma samaksāt visu summu, jo ar termiņpagarinājumu - mums sanāca lielas nokavējuma naudas..
Unija
Unija 17.04.2012 12:26
302 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.