Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Налоги и пошлины
Pakalpojums no Paypal Skype К списку тем
Ответы (5)
man ar ir daži, kur PVN aprēķinu reversos. bet tā arī salieku vnk kopējā summā..nekas vēl nav prasīts no VID
Paldies,Ludmila. Tas būtu labi, tikai ja atšifrēju PVN 1 I ,tad tā kā būtu reverss, tad domāju nevar likt vienā summā klāt pie koda T - darījumi zem 1000 Ls, bet tiklīdz gribu piem. izvēlēties nav PVN ar kodu N, jānorāda darījuma dokuments ( tas būtu katram ). Tāds varētu būt maksājuma nummurs, bet atkal katram maksājumam veselai strīpai savs. Turklāt vēl nav zināms pat citiem vai tā ES, kurai nav zināms PVN vai 3.valsts
Piezvanot uz VID konsultanteim - teica likt uz izdevumiem summu un nekā PVN deklarācijā neparādīt, kas man arī liekas visprātīgākais
Piezvanot uz VID konsultanteim - teica likt uz izdevumiem summu un nekā PVN deklarācijā neparādīt, kas man arī liekas visprātīgākais
Jā būtu jāuzrāda un katrs atsevišķi, ja būtu zināms PVN nummurs partnerim no kura pakalpojums saņemts, bet tas nav zināms un lielākoties tie pakalpojumi ir no 3 valstīm ar arī nezināmu PVN numuru. Kā arī nevienam nav nekāda protams rēķina, tikai kontā pārskaitīta nauda ( interneta pakalpojumi piem. lai varētu veikt sarunas.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть