Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

PL nolietojums par iepriekšējo laiku К списку тем

PL nolietojums par iepriekšējo laiku
Situācija tāda, ka klients mums palika parādā; pie mums stāv viņu konteineri, un pēc līgumā noslēgtā termiņa,ja nav samaksāts, tad tie konteineri paliek mums. Parāda vērtībā konteineri nonāk mūsu pamatlīdzekļos. Tik tālu viss skaidrs. Tikai problēma tā, ka tiem konteineriem PL bija janonāk jau 2009.gadā, tikai iepriekšējā grāmatvede to nav ielikusi. Tagad man jautājums par nolietojumu - ja es tagad, saskaņā ar to līgumu, ielieku konteinerus PL, tad kā man jārēķina nolietojums - no šī brīža, kad iekļauju PL, uz priekšu vai arī jārēķina klāt tas nolietojums no 2009.gada kad viņiem bija jau jābūt iekš PL???
Istrazdina
Istrazdina 22.04.2012 22:48
36 сообщений на сайте

Ответы (4)

PL finansu nolietojumu sāk rēķināt no nākošā mēneša pēc ieviešanas ekspluatācijā.
Aivars007
Aivars007 23.04.2012 00:18
26984 сообщения на сайте
nu ja, bet tie konteineri jau faktiski tiek lietoti no 2009.gada tikai PL uzkaitē tie nav iekšā. Ko tad darīt?
Istrazdina
Istrazdina 23.04.2012 08:26
36 сообщений на сайте
nu ja, bet tie konteineri jau faktiski tiek lietoti no 2009.gada tikai PL uzkaitē tie nav iekšā. Ko tad darīt?
Istrazdina 23.04.2012 08:26
Исправлять ошибки прошлых лет.
Albina
Albina 23.04.2012 09:31
64739 сообщений на сайте
Доброе утро, если можно вклинюсь.

У меня ситация противоположная, 2 кассовых аппарата не участвоваали в хд с 2010,01,01, но за 2010 налоговый износ начислялся. Ясобраюсь исключать их из категории в 2011, а что делать с 2010 -Исправлять или оставить как есть-посоветуйте плииз?? Суммы маленькие, у фирмы убытки,,
Заранее спасибо
Pilona
Pilona 23.04.2012 10:39
1279 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.